Online Screen Recorder

Spider-Man νουβέλα και art book

0
Το novel θα λειτουργεί ως prequel και θα ακολουθεί την ιστορία του Kingpin.

Η Insomniac ανακοίνωσε την συνεργασία της με τις Titan Books και Marvel για την δημιουργία μιας νουβέλας και ενός art book για το επερχόμενο Spider-Man του PS4.

Η νουβέλα θα έχει τον τίτλο Spider-Man: Hostile Takeover και θα κυκλοφορήσει στις 21 Αυγούστου. Θα λέει την ιστορία του Kingpin και πώς αυτός θέλει να καταλάβει την Νέα Υόρκη. Τα γεγονότα του Hostile Takeover θα λειτουργούν ως prequel και ουσιαστικά το game της Insomniac θα ξεκινάει αμέσως μετά το τέλος της νουβέλας. Θα περιλαμβάνει γνωστούς χαρακτήρες όπως οι Shocker, Echo, Blood Spider, J. Jonah Jameson, Mary Jane Watson και φυσικά τον ίδιο τον Wilson Fisk ή αλλιώς Kingpin. Το σενάριο έχει γράψει ο David Liss (Black Panther: The Man Without Fear, The Ethical Assassin). Στην gallery του άρθρου μπορείτε να δείτε το προσωρινό εξώφυλλο της νουβέλας.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 11 Σεπτεμβρίου, αναμένεται να γίνει διαθέσιμο και ένα art book με τίτλο Spider-Man: The Art of the Game που θα περιέχει ολοκαίνουριο art. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, θα περιλαμβάνει εικόνες από κοστούμια και gadgets του Spider-Man που δεν έχουμε ξαναδεί, καθώς και διάφορους εχθρούς του ανθρώπου-αράχνη. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να δείτε όλα τα στάδια δημιουργίας του Spider-Man για το PS4.

Η νουβέλα και το art book αναμένονται να κυκλοφορήσουν στις 21 Αυγούστου και 11 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Θυμίζουμε ότι το Spider-Man του PS4 θα διατεθεί στις 7 Σεπτεμβρίου.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !