Online Screen Recorder

Xiaomi Mi Mix 2S: Επίσημα με Snapdragon 845 και τιμή από 423 ευρώ

0
Επίσημα ανακοινώθηκε το Xiaomi Mi Mix 2S στη Σανγκάη πριν από λίγο. Η νέα συσκευή όπως αναμενόταν φορά Snapdragon 845 και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση. Η Xiaomi στην παρουσίαση έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στη διπλή κάμερα με δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως είχε ήδη αναφερθεί η συσκευή έρχεται με τον Snapdragon 845 και επιλογή ανάμεσα σε 6GB και 8GB RAM. Για τον αποθηκευτικό χώρο, υπάρχουν εκδόσεις με 64GB, 128GB και 256GB.

Όσον αφορά στον σχεδιασμό, η συσκευή δεν περιλαμβάνει notch και έρχεται με bezel-less σχεδιασμό και κεραμικό σώμα με πλαίσιο αλουμινίου. Η οθόνη του έχει μέγεθος 6 ίντσες (2.160 x 1.080 pixels.

Η Xiaomi θεωρεί ότι αυτό που κάνει τη νέα της ναυαρχίδα να ξεχωρίζει είναι η διπλή κάμερα, η οποία συνδυάζει έναν τηλεφακό στα 12MP κι έναν ευρυγώνιο στα 12MP.





Για την κάμερα έχει χρησιμοποιηθεί ο αισθητήρας Sony IMX363, ενώ διαθέτει και οπτικό ζουμ καθώς και OIS. Επιπλέον, έρχεται με ένα νέο Portrait Mode και bokeh effect. Ακόμη, μπορεί να ανιχνεύσει μέχρι 216 σκηνές και να μεταφράσει κείμενο ή να μετατρέψει ισοτιμίες σε πραγματικό χρόνο.

Μάλιστα, το Xiaomi Mi Mix 2S κατάφερε να σκοράρει 97 βαθμούς στο DxOMark, ίδια βαθμολογία με το iPhone X.
Όπως ήδη αναφέρθηκε, το Mi Mix 2S υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση Qi μέχρι 7.5W, NFC και φορά Android 8. Διατίθεται σε λευκό και μαύρο.

Η τιμή του Xiaomi Mi Mix 2S είναι 3299 yuan (423 ευρώ) για τη βασική έκδοση στα 6GB/64GB ενώ η ακριβότερη έκδοση 8GB/256GB που θα περιλαμβάνει και το pad για την ασύρματη φόρτιση θα έρχεται στα 3999 yuan (512 ευρώ).





Πηγή

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !