Online Screen Recorder

Το Xiaomi Mi 7 θα έρχεται τελικά με notch;

0
Με notch θα έρχεται το Xiaomi Mi 7, σύμφωνα με real-life εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα και στις οποίες φαίνεται το μπροστινό πάνελ της επερχόμενης ναυαρχίδας της εταιρείας. Προηγούμενες φήμες ήθελαν το Xiaomi Mi Mix 2S που ανακοινώθηκε σήμερα με notch, αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε.

Όμως, αν η φωτογραφία που διέρρευσε είναι αληθινή, φαίνεται ότι η Xiaomi αποφάσισε να πειραματιστεί με το notch στο Xiaomi Mi 7. Το notch αποτελεί μια δημοφιλή επιλογή φέτος και πολλοί κατασκευαστές το χρησιμοποιούν, από το iPhone X και ύστερα. Παρά το γεγονός ότι η Apple δικαιολόγησε την ύπαρξή του λόγω της 3D κάμερας, οι υπόλοιποι κατασκευαστές το χρησιμοποιούν για να «φιλοξενήσουν» τους παραδοσιακούς αισθητήρες της κάμερας, καταλήγοντας να έχουν διχάσει την τεχνολογική κοινότητα.

Στην φωτογραφία βλέπουμε το πάνελ του Mi 7 στα αριστερά, ενώ στα δεξιά βλέπουμε αυτό του Vivo X21 UD, του οποίου η οθόνη καταλαμβάνει το 85,2%. Ωστόσο, το Mi 7 φαίνεται να καταλαμβάνει ακόμη μεγαλύτερο χώρο με το κάτω bezel να είναι ακόμη πιο λεπτό.

Όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα φορά το Snapdragon 845. Το Xiaomi Mi 7 αναμενόταν να λανσαριστεί τον Απρίλιο, δεδομένου ότι ο προκάτοχός του, το Xiaomi Mi 6 επίσης είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο. Όμως με δεδομένο ότι το Xiaomi Mi Mix 2S ανακοινώθηκε σήμερα, ίσως το Mi 7 ανακοινωθεί λίγο αργότερα.



Πηγή



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !