Online Screen Recorder

Vivo APEX: Το όλο οθόνη concept smartphone [MWC 2018]

0
Το Vivo APEX, ένα concept smartphone με τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-σώματος που ξεπερνά το 98% επέδειξε η κινέζικη εταιρεία στο MWC 2018.

Η κατασκευάστρια, η οποία φαίνεται ότι έχει βάλει πλώρη προς την καινοτομία, επέδειξε ένα πρωτότυπο smartphone, το οποίο έχει τη μεγαλύτερη αναλογία οθόνης-σώματος.


Το επάνω περιθώριο του είναι στα 1,8 χιλιοστά και το κάτω στα 4,3 χιλιοστά, κάτι που μεταφράζεται στο ότι η οθόνη αποτελεί πάνω από 98% του σώματος της συσκευής.

Ταυτόχρονα, η concept συσκευή έχει τεχνολογία half screen in-display αισθητήρα αποτυπώματος. Η ιδέα πίσω από αυτήν την τεχνολογία είναι ότι ο χρήστης δεν θα χρειάζεται να τοποθετήσει το δάχτυλό του σε ένα μικρό σημείο αλλά σε μεγαλύτερη περιοχή της οθόνης και συγκεκριμένα στο κάτω ήμισυ της οθόνης συσκευής. Να υπενθυμιστεί ότι η Vivo επέδειξε στη CES 2018 τον Ιανουάριο την πρώτη συσκευή με in-display αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, την X20 Plus UD.




Η συσκευή επίσης επιδεικνύει νέους τρόπους χρήσης, όπως για παράδειγμα η χρήση διπλού αποτυπώματος για έξτρα ασφάλεια. Ταυτόχρονα, για να διατηρήσει το στοιχείο του μεγάλου ποσοστού οθόνης, η εμπρόσθια κάμερα 8MP βρίσκεται πίσω από τη συσκευή και «αναδύεται» όταν χρειαστεί.

Ο Alex Feng, Ανώτατος Αντιπρέοδρος της Vivo ανέφερε σχετικά: «Είμαστε δεσμευμένοι να φέρουμε την τεχνολογία και την καινοτομία σε κάθε νέο προϊόν μας και το APEX δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι φουτουριστικές σχεδιαστικές καινοτομίες του APEX αποτελούν μόνο ένα κλάσμα της καινοτομίας μας».

Επιπλέον, το Vivo APEX διαθέτει την τεχνολογία “Screen SoundCasting”, η οποία στέλνει δονήσεις μέσω της οθόνης, καθώς δεν υπάρχει χώρος για ένα συμβατικό ηχείο. Πάντως να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το The Verge, η Vivo δεν σχεδιάζει να λανσάρει ένα προϊόν σαν το APEX με ακριβώς την ίδια μορφή με αυτή του πρωτοτύπου. Επειδή όμως το concept δεν είναι κι εξωπραγματικό, ίσως λανσάρει κάτι που να βασίζεται σε αυτό κάποια στιγμή.





Πηγή 1 , 2


Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !