Online Screen Recorder

Raikkonen – Το νέο μονοθέσιο φαίνεται να μην έχει κανένα ελάττωμα

0
Ο Kimi Raikkonen πήρε την τρίτη θέση στις πρώτες μέρες των δοκιμών στη Βαρκελώνη, κάνοντας τον καλύτερο χρόνο του με την μαλακή γόμα. Ο Raikkonen στις πρωινές δοκιμές έκανε συνεχώς ταχύτερους χρόνους για πάνω από μια ώρα μαζί με τον Nico Hulkenberg της Renault, ωστόσο ο καιρός δεν επέτρεψε στον Φινλανδό να βελτιωθεί το απόγευμα. Αναφορικά με την πρώτη μέρα δήλωσε:

«To πραγματικό πρόβλημα, το μόνο που είχαμε σήμερα, ήταν ο καιρός. Οι πρώτες μου εντυπώσεις με το νέο μονοθέσιο είναι εντάξει, όμως είναι ακόμη πολύ νωρίς να κρίνουμε, ειδικά με τις σημερινές συνθήκες. Αυτά τα ελαστικά δεν είναι σχεδιασμένα για να λειτουργούν στους 8 βαθμούς και ήταν για όλους δύσκολο.»

«Όσον αφορά τα υπόλοιπα, η δουλειά μας δεν είχε σχέση με τους χρόνους ανά γύρο και απλά τρέξαμε και κάναμε κάποιες αλλαγές, προσπαθώντας να καταλάβουμε το μονοθέσιο, το οποίο φαίνεται να μην έχει κανένα ελάττωμα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα χιλιόμετρα.»

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το πώς βρήκε το νέο σύστημα Halo και αν παρατήρησε κάποια αλλαγή στην οδήγηση του μονοθεσίου.

«Σε σύγκριση με τις δοκιμές που κάναμε τα προηγούμενα χρόνια, αυτήν την φορά το Halo το αντιλήφθηκα ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι του μονοθεσίου, που δεν ήταν εφικτό παλαιότερα. Δεν παρατήρησα τίποτα διαφορετικό οδηγώντας το μονοθέσιο χωρίς το προστατευτικό.»




πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !