Online Screen Recorder

Η Panasonic παρουσιάζει τις νέες compact κάμερες της

0
Η Panasonic παρουσίασε νέα ενδιαφέροντα μοντέλα στην γκάμα των compact καμερών της, την GX9 με καλό αισθητήρα και την ZS200 με ευέλικτα χαρακτηριστικά.

Η Panasonic GX9 είναι το νέο micro four thirds μοντέλο της εταιρείας, το οποίο έρχεται για να συμπληρώσει την οικογένεια GX series της Panasonic και διακρίνεται για το ρετρό σχεδιασμό της και τον αισθητήρα των 20 Megapixels με τον οποίο είναι εξοπλισμένη. Το σώμα είναι μικρότερο από τους προκατόχους της, ενώ ο αισθητήρας προσφέρει αρκετές επιλογές τόσο στον περιστασιακό όσο και τον πιο απαιτητικό φωτογράφο. Μία από τις ενδιαφέρουσες προσθήκες στις δυνατότητες της Panasonic GX9 είναι το στοιχείο του περιστρεφόμενου live view στο πάνω μέρος του σώματος για φωτογράφιση υπό διάφορες γωνίες. Η Panasonic GX9 είναι εξοπλισμένη και με σύστημα σταθεροποίησης 5 αξόνων, ενώ το ISO φτάνει στο 25600 και η δυνατότητα εγγραφή βίντεο μπορεί να φτάνει έως και την ποιότητα 4Κ.






Η Panasonic ZS200 είναι ιδανική συντροφιά για όσους ταξιδεύουν συχνά, αλλά δεν υπολείπεται σε τεχνικό εξοπλισμό. Διαθέτει αισθητήρα 1 ίντσας, με φακό Leica που προσφέρει πολύ καλό οπτικό ζουμ, που μπορεί να φτάσει έως και το 15x. O αισθητήρας της Panasonic ZS200 είναι στα 20.1 Megapixel με το ISO να ξεκινά από τo 125 και να μπορεί να φτάσει στο 12.800. Βελτιωμένη είναι και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας του νέου μοντέλου, σύμφωνα με την Panasonic.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !