Online Screen Recorder

Το νέο Blu Vivo X διαθέτει τέσσερις κάμερες και για περιορισμένο χρονικό διάστημα έχει χαμηλότερη τιμή

0
Σήμερα, ο κατασκευαστής τηλεφώνων Android Blu ανακοίνωσε το τελευταίο κινητό του, το Blu Vivo X. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα της συσκευής είναι ότι δεν έχει δύο ή ακόμα και τρεις, αλλά τέσσερις κάμερες. Το Blu Vivo X συνεχίζει την τάση των κινητών τηλεφώνων χαμηλότερης κατηγορίας με τέσσερις κάμερες, με μια διπλή μπροστινή πλευρά για λήψη selfies και ένα ισχυρότερο διπλό σύστημα οπίσθιας όψης για τυπική κινητή φωτογραφία.

Η Blu εξηγεί τη λογική στο δελτίο τύπου: «Όταν πρόκειται για κάμερες, δύο είναι καλύτερες από μία και τέσσερις είναι καλύτερες από δύο».

Το τηλέφωνο διαθέτει οθόνη 6 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 18: 9 και ανάλυση 1440 x 720. Το μπροστινό μέρος του τηλεφώνου είναι κατασκευασμένο από curved Gorilla Glass, με κάμερα 20-megapixel και κάμερα 8 megapixel που βοηθά στη δημιουργία ενός bokeh ή θολού φόντου. Οι πίσω κάμερες του Blu Vivo X έχουν 13 megapixel και 5 megapixel.

Το τηλέφωνο τροφοδοτείται από τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Helio 2.6 GHz της MediaTek, ο οποίος υποτίθεται ότι παρέχει "κορυφαία απόδοση" και μια μη αφαιρούμενη μπαταρία 4.010mAh που μπορεί να φορτιστεί γρήγορα σε λιγότερο από δύο ώρες.

Έχει 4 GB μνήμης RAM και 64 GB εσωτερικής αποθήκευσης η οποία μπορεί να επεκταθεί. Έρχεται στο κουτί του με Android Nougat 7.0, το οποίο είναι απογοητευτικό, αλλά αναμένεται για ένα τηλέφωνο χαμηλότερης ποιότητας. Διαθέτει αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώριση προσώπου και υποδοχή microSD.

Ενώ οι προδιαγραφές του τηλεφώνου είναι αρκετά συνηθισμένες, είναι τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της (ή μαλλον των) καμερών για Selfies που ξεχωρίζουν. Υπάρχει μια λειτουργία Panorama Selfie που χρησιμοποιεί την ικανότητα της φωτογραφικής μηχανής να φωτογραφίζει σε 120 μοίρες, μια λειτουργία Selfie Group "για να σιγουρευτείτε ότι δεν σας λείπει κανένας" και μια επιλογή για ένα πιο απαλό μπροστινό φλας.


πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !