Online Screen Recorder

Ανακοινώθηκε η Hitman: Game of The Year edition

0
Η IO Interactive ανακοίνωσε ότι το νέο Hitman θα κυκλοφορήσει σε μια "Game of The Year" edition, η οποία θα γίνει διαθέσιμη το Νοέμβριο, περιέχοντας όλο το περιεχόμενο της πρώτης Season του παιχνιδιού, μαζί με το νέο "Patient Zero" campaign, με τέσσερις αποστολές που καλύπτουν διαφορετικές τοποθεσίες από το παιχνίδι, οι οποίες έχουν επανασχεδιαστεί σε σχέση με την "original" έκδοσή τους. Το Patient Zero θα περιέχει νέους διαλόγους, νέα briefings και audio tracks, μαζί με "μερικές εκπλήξεις".

Αναλυτικά, στη Hitman: Game of The Year edition θα περιέχονται και οι 7 περιοχές του παιχνιδιού, όλες οι επιπλέον αποστολές που έγιναν διαθέσιμες, τα Challenge Packs, νέα Escalation Contracts, νέες στολές - Striker, Clown και Cowboy- και όπλα - Sieger 300 Ghost Sniper Rifle, The Striker magnum και Bat. Τέλος, το παιχνίδι θα διαθέτει νέο User Interface και βελτιώσεις στα γραφικά και στους φωτισμούς.

Επίσης, το Νοέμβριο θα έχουμε την ενεργοποίηση των Elusive Targets ξανά, δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να ολοκληρώσουν όσα από αυτά δεν είχαν καταφέρει όταν είχαν γίνει διαθέσιμα την πρώτη φορά. Τα Elusive Targets θα παραμείνουν events με περιορισμένο χρονικό όριο και όσοι είχαν ολοκληρώσει αρχικά τα Elusive Targets - είτε με επιτυχία είτε με αποτυχία - το αποτέλεσμα θα παραμείνει ίδιο και δεν θα μπορέσουν να το ολοκληρώσουν για δεύτερη φορά.

Το Hitman: Game of The Year edition θα γίνει διαθέσιμο στις 7 Νοεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One και PC, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα για όσους έχουν ήδη στην κατοχή τους το Hitman να το αναβαθμίσουν στη "GoTY" έκδοση, αγοράζοντας το GOTY Upgrade με κόστος $20.



πηγη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !