Online Screen Recorder

iPhone 8: Θήκες “μαρτυρούν” τον σχεδιασμό;

0
Λίγες μέρες πριν το MobileFun έκανε διαθέσιμες τις πρώτες θήκες της Olixar για το επερχόμενο iPhone 8, οι οποίες υποδείκνυαν ότι η συσκευή θα έχει μηδαμινά bezels και ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος δεν θα είναι ορατός. Πλεον, οι θήκες έγιναν δέκα.

Με βάση λοιπόν τα renders από τις θήκες και την προστασία οθόνης, η θήκη της Olixar υποδεικνύει ότι το νέο μοντέλο θα έρχεται με διπλή κάμερα στην πλάτη σε κάθετη διάταξη, ενώ στο μπροστινό μέρος βρίσκεται ένα μικρό περιθώριο για την μπροστινή κάμερα. Η απουσία ορατού αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος υποδεικνύει ότι αυτός μπορεί να βρίσκεται στην οθόνη. Μια από τις θήκες έχει και άνοιγμα για το logo στην πλάτη του smartphone.





Σύμφωνα με το MobileFun, οι κατασκευαστές των θηκών λαμβάνουν τις πληροφορίες για το πως θα είναι τα κινητά από εργοστάσια στην Ασία. Αν και πολλές φορές έχουν πέσει μέσα στον σχεδιασμό, ουκ ολίγες φορές έχουν πέσει κι έξω, οπότε μέχρι να υπάρξει κάτι επίσημο, κι αυτές οι εικόνες θα πρέπει να αντιμετωπίζονται με σκεπτικισμό.

Πάντως οι θήκες είναι ήδη διαθέσιμες για προπαραγγελία με τιμές μεταξύ 11,5 και 28,5 ευρώ.




Πηγή




Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !