Online Screen Recorder

GP Αυστρίας – FP3 – Στο 1-2 η Ferrari – Σύγκρουση με τον τοίχο ο Rosberg

0




Ο Vettel ήταν επικεφαλής στο 1-2 της Ferrari στο FP3, αφήνοντας 3ο τον Hamilton. Την δεκάδα έκλεισαν οι Ricciardo, Verstappen, Bottas, Massa, Hulkenberg, Button και Alonso. Σύγκρουση με τον τοίχο είχε ο Rosberg.


Από νωρίς ορισμένοι οδηγοί βγήκαν στην πίστα για να κάνουν κάποιους αναγνωριστικούς γύρους. Ένας εξ αυτών και ο Hamilton, με τα ultra soft. Ακολούθησε και ο ομόσταυλός του με την ίδια γόμα. Οι πρώτες χρονομετρημένες προσπάθειες ήρθαν από τις Sauber οι οποίες όμως βρίσκονται πάνω από το 1:12. Στη συνέχεια κατέβηκαν στο 1:10.

Οι 2 οδηγοί της Ferrari ακολουθούν διαφορετική στρατηγική. Ο Vettel με τα ultra soft και ο Raikkonen με τα super soft. Καλή η πρώτη προσπάθεια του Γερμανού, έριξε το χρονόμετρο στο 1:07.797. Ο Raikkonen με τα super soft επίσης κάτω από το 1:08. Στο 1:07.3 ο Vettel και στην 2η θέση πέρασε ο Verstappen έχοντας μισό δευτερόλεπτο διαφορά από την κορυφή. Ξανά ο Raikkonen στην 2η θέση στα 3 δέκατα από τον teammate του.

Μικροεξόδους από Hamilton, Ricciardo και Perez, με τον πρώτο να διαμαρτύρεται στο team radio για την κατάσταση που βρίσκονται τα πίσω ελαστικά του. Με τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου το πρώτο συμπέρασμα είναι πως οι 2 Mercedes δε κάνουν σωστή διαχείριση ελαστικών, καθώς και στους 2 οδηγούς, τα πίσω ελαστικά είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένα.

Με τη συμπλήρωση 25 λεπτών και στην πρώτη προσπάθεια του Raikkonen με τα ultra soft ξεπέρασε τον teammate του. Έχοντας κάτσει περισσότερο από 15 λεπτά στο γκαράζ, ο Rosberg βγήκε στην πίστα και παρότι ήταν ταχύτερος στο πρώτο sector, στη συνέχεια έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Η κόκκινη σημαία βγήκε άμεσα και η ζημιά στην mercedes του Γερμανού φαίνεται να είναι αρκετά μεγάλη.

Ύστερα από μερικά λεπτά, το FP3 ξεκινά και πάλι. Στην πρώτη προσπάθεια του μετά την κόκκινη σημαία, ο Vettel βρέθηκε ξανά στην κορυφή με χρόνο 1:07.098. Ο Hamilton δε μπόρεσε να απαντήσει και βρέθηκε μόλις στην 4η θέση. Στη συνέχεια βελτίωσε, αλλά έμεινε στην 3η θέση, πίσω από τις 2 Ferrari. Έξοδος και του Bottas στην τελευταία στροφή που απέφυγε τα χειρότερα.

13569784_1201794106498593_485224277_o





πηγη



Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !