Online Screen Recorder

Asus: Ανακοίνωσε οικονομικότερη GeForce GTX 1080 Turbo

0
Η Asus νωρίτερα σήμερα ανακοίνωσε την κυκλοφορία της GeForce GTX 1080 Turbo, μιας οικονομικότερης κάρτας γραφικών, εναλλακτικής επιλογής των GTX 1080 Founders Edition.

Η νέα Asus GeForce GTX 1080 Turbo έρχεται με το default σύστημα ψύξης που έχει σχεδιάσει η Nvidia για αυτή τη σειρά καρτών και μοναδική ξεχωριστή πινελιά το desing και τα χρώματα εξωτερικά τα οποία φέρνουν σε αυτά που χρησιμοποιεί συνήθως η Asus. Επίσης μια πινελιά που προσέθεσε η Ταϊβανέζικη εταιρεία είναι ότι στην επάνω πλευρά το λογότυπο της φωτίζεται από ένα RGB LED. Από την άλλη η Asus συμπληρώνει ότι οι ανεμιστήρες που έχει χρησιμοποιήσει για την υλοποίηση του συστήματος ψύξης είναι dual ball bearing προσφέροντας έτσι όχι μόνο ομαλή κίνηση αλλά και έως τέσσερις φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Η κάρτα και στις ρυθμίσεις της ακολουθεί τις προδιαγραφές που ορίζει η Nvidia και έτσι στους χρονισμούς δεν παρατηρούμε κάτι overclocked. Το base clock είναι ρυθμισμένο στα 1.607 MHz το οποίο στο boost φτάνει τα 1.733 MHz. Η Asus GeForce GTX 1080 Turbo ενσωματώνει 8 GB μνήμης GDDR5X σε δίαυλο 256-bit η οποία είναι χρονισμένη στα 10 GHz, τιμή αντίστοιχη με τις κάρτες Founders Edition. Στην πίσω πλευρά θα βρείτε δύο θύρες HDMI 2.0b, δύο θύρες DisplayPort 1.4 και μια θύρα DVI-D.

Η Asus στην ανακοίνωση της νέας GeForce GTX 1080 Turbo μιλάει για μια οικονομικότερη κάρτα συγκριτικά με τις Founders Edition, δυστυχώς όμως δεν έχει ανακοινώσει τιμή διάθεσης. Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την τιμή να βρίσκεται 100 δολάρια χαμηλότερα από τις Founders Edition, περίπου δηλαδή στα 599 δολάρια.











Πηγή







Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !