Online Screen Recorder

Το Κέντρο Ασφαλούς Σχεδιασμού (CSD) του ΙΕΕΕ προωθεί την ασφάλεια λογισμικού

0
Το Ινστιτούτο Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών (IEEE) έχει διαμορφώσει μια νέα ομάδα συμβουλευτικής, σε συνεργασία με φορείς του ιδιωτικού τομέα, η οποία έχει ως στόχο την παροχή συμβουλών προς τους προγραμματιστές λογισμικού, με σκοπό την βελτίωση της ασφάλειας των εφαρμογών τους.

Το IEEE έχει συνεργαστεί με δέκα IT και οργανισμούς ασφάλειας – συμπεριλαμβανομένων των Google, Twitter, Cigital και RSA – για να σχηματίσει το Κέντρο Ασφαλούς Σχεδιασμού (Centre for Secure Design – CSD).

Το πρώτο βήμα του CSD ήταν να εκδώσει μια συμβουλευτική έκθεση σχετικά με την ανάπτυξη λογισμικού από προγραμματιστές – για το πώς μπορούν να κάνουν τις εφαρμογές τους πιο ασφαλείς.
Η έκθεση έχει τίτλο «Avoiding the Top Ten Software Security Design Flaws» και βασίζεται σε πραγματικά δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί από τις οργανώσεις-μέλη του CSD.

«Η έκθεση αυτή λειτουργεί ως οδηγός για το πώς οι προγραμματιστές μπορούν να κωδικοποιήσουν τις εφαρμογές τους, έχοντας την ασφάλεια κατά νου», δήλωσε ο Jim DelGrosso της CSD, συμπληρώνοντας ότι τους βοηθά επίσης να λάβουν καλύτερες αποφάσεις, κάνοντας το λογισμικό τους πιο ασφαλές, από τις βάσεις του».

πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !