Online Screen Recorder

Έτοιμος για αλλαγές στη Ferrari ο Mattiacci

0
Το νέο αφεντικό της ομάδας της Ferrari, ο Marco Mattiacci λέει ότι είναι κοντά στο να κάνει τις πρώτες σοβαρές αλλαγές του από τότε που ανέλαβε το πόστο του, αφού πέρασε τον τελευταίο ενάμιση μήνα εκτιμώντας το τρόπο λειτουργίας της ομάδας.

Ο Mattiacci, ο οποίος προηγουμένως ήταν επικεφαλής του βραχίονα της Βόρειας Αμερικής της ιταλικής κατασκευάστριας αυτοκινήτων, επιλέχτηκε να αντικαταστήσει τον Stefano Domenicali στα μέσα Απριλίου μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα στη σεζόν που έχει παραγάγει μέχρι τώρα μόνο μία θέση στο βάθρο.

Έχει υποστηριχθεί από τον Πρόεδρο Luca di Montezemolo, στην προσπάθειά του να γυρίσει τις τύχες της ομάδας.

«Στις έξι τελευταίες εβδομάδες κάναμε μια πολύ διεξοδική αξιολόγηση των ευκαιριών για τη βελτίωση σε βραχυπρόθεσμο πλαίσιο και στους τομείς που απαιτούν μια μεσοπρόθεσμη έως μακροπρόθεσμη προσέγγιση για να φέρουν τη Ferrari πίσω στο υψηλότερο ανταγωνιστικό επίπεδο», δήλωσε ο Mattiacci.

«Δεν πρόκειται να αποκαλύψω δημοσίως σε ποιες περιοχές πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά είναι σαφές ότι θα πρέπει να λάβουμε κάποια μέτρα για τη βελτίωση της μεθοδολογίας εργασίας, την οργάνωση και το να καταστεί η Scuderia πιο γρήγορη, όχι μόνο στην πίστα, αλλά και από την άποψη των αποφάσεων και των διαδικασιών.»

Αν και ο Mattiacci λέει ότι είναι ικανοποιημένος με το τρέχον εργατικό δυναμικό του, επανέλαβε την επιθυμία του να ενισχυθεί.

«Έχουμε πολλά περιουσιακά στοιχεία και καλό προσωπικό, αλλά αν στην αγορά υπάρχουν άνθρωποι που μπορούν να φέρουν προστιθέμενη αξία στην ομάδα, σίγουρα θα πάμε για αυτό», είπε.

«Δεν υπάρχει κανένας φορέας που μπορεί να παραμείνει ο ίδιος, θα πρέπει να βελτιώσουμε τις οργανωτικές αλλαγές και να φέρουμε ανθρώπους από το εξωτερικό. Όλοι το κάνουν αυτό. Δεν το κάνει μόνο η Ferrari.»

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !