Online Screen Recorder

Hyundai για μεγάλα πράγματα! (VIDEO)

0
Δυναμική επιστροφή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι επιχειρεί από το 2014 η Hyundai με το νέο της αγωνιστικό που βασίζεται στο πετυχημένο εμπορικά i20 και ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ οδηγών που θα παλέψει για βάθρα, σύμφωνα με τους επικεφαλής του team.

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10/12 στην έδρα της Hyundai Motor Europe, στο Offenbach, με τα φώτα να πέφτουν στο i20 WRC και στο ισχυρό team οδηγών που θα εκπροσωπήσουν την κορεάτικη φίρμα στο Πρωτάθλημα.

      

Στους Tierry Neuville - Juho Hanninen, τους οποίους είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό η ομάδα, έρχονται να προστεθούν άλλοι δύο οδηγοί με πλούσιες παραστάσεις στο WRC. O λόγος για τον Dani Sordo και τον Chris Atkinson οι οποίο θα μοιραστούν το 2ο i20 WRC κατά τη διάρκεια της σεζόν, με τον Hanninen να αγωνίζεται στη Σουηδία και σε επιλεγμένους αγώνες, όπως ανακοίνωσε η ομάδα.


Hyundai για μεγάλα πράγματα! (VIDEO) Παράλληλα, η Hyundai ανακοίνωσε την συνεργασία της με την Shell η οποία μάλιστα θα είναι title sponsor, με την επίσημη ονομασία της ομάδας να είναι Hyundai Shell World Rally Team.

Στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στο Ράλι Monte Carlo, στα πηδάλια των δύο i20 WRC θα βρεθούν ο Neuville και ο Sordo.


«Σε λιγότερο από έναν χρόνο έχουμε κατασκευάσει και δοκιμάσει ένα ολοκαίνουργιο αγωνιστικό προδιαγραφών WRC, έχουμε δημιουργήσει μια επαγγελματική ομάδα και μοντέρνες εγκαταστάσεις. Είναι τεράστιο επίτευγμα αλλά γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά να μάθουμε στην πρώτη μας χρονιά», δήλωσε ο επικεφαλής της ομάδας, Michel Nandan που οριοθέτησε και τους στόχους της ομάδας: «Οι στόχοι που έχουμε θέσει για το 2014 είναι ρεαλιστικοί: Θέλουμε να τερματίσουμε σε όλους τους αγώνες και με τα δύο αυτοκίνητά μας και να δημιουργήσουμε μια βάση δεδομένων και εμπειριών που θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε σε νικητές αγώνων μελλοντικά. Αν όλα πάνε καλά, ευελπιστούμε σε κάποιους αγώνες κατά τη διάρκεια της σεζόν να παλεύουμε για θέσεις στο βάθρο».

Hyundai για μεγάλα πράγματα! (VIDEO)

«Αποτελεί τιμή για μένα να εκπροσωπώ έναν κατασκευαστή όπως η Hyundai και να ηγούμαι των προσπαθειών της ομάδας σε αυτήν την πρώτη της χρονιά», δήλωσε ο ταλαντούχος Βέλγος Thierry Neuville.
«Ήμουν ο πρώτος που οδήγησε το Hyundai i20 WRC οπότε αισθάνομαι πραγματικά πολύ κοντά σε αυτό το project και έχω εξαιρετική σχέση με την ομάδα», είπε από την πλευρά του ο Φινλανδός της παρέας, Juho Hanninen.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέλος αυτού του συναρπαστικού project της Hyundai στο WRC», σημείωσε ο Ισπανός, Dani Sordo.

Hyundai για μεγάλα πράγματα! (VIDEO)Ενώ ο Αυστραλός Chris Atkinson, που βρίσκεται στο δυναμικό της ομάδας από το περασμένο καλοκαίρι βοηθώντας στην εξέλιξη του αγωνιστικού της, είπε: «Είναι φανταστικό το ότι θα βρίσκομαι στην ομάδα το 2014, την πρώτη της χρονιά στο WRC».





Tα πληρώματα της Hyundai Shell World Rally Team

Tierry Neuville / Nicolas Gilsoul
Juho Hanninen / Tomi Tuominen
Dani Sordo / Marc Marti
Chris Atkinson / Stephane Preevot

πηγη
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !