Online Screen Recorder

Τα σκληρά ελαστικά κάνουν την εμφάνισή τους στην Μαλαισία

0
Ο νέος κόσμος της Formula1, με τα νέα ελαστικά της, αντιμετωπίζει πιο σκληρή δοκιμή στη Μαλαισία: μία πίστα γνωστή για τη τραχιά της άσφαλτο και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, τα οποία κυμαίνονται από έντονη θερμότητα έως καταιγίδες. Για να αντιμετωπιστούν αυτές οι απαιτητικές συνθήκες, τα δύο σκληρότερα ελαστικά διαθέσιμα, έχουν επιλεχτεί: P Zero πορτοκαλί σκληρά και P Zero λευκά μεσαία. Οι εξελίξεις στα ελαστικά της Pirelli έχουν επιφέρει αύξηση της αντοχής και μείωση της φθοράς, αλλά διατηρούν τα ίδια χαρακτηριστικά και αθλητικές επιδόσεις, για να ενισχυθεί το αγωνιστικό θέαμα.

Ο Paul Hembery, ο αγωνιστικός διευθυντής της Pirelli δήλωσε: «Η Μαλαισία θα είναι προφανώς μόλις ο δεύτερος αγώνας σε αυτό το εντελώς νέο φάσμα των ελαστικών, σχεδιασμένο για την τελευταία γενιά αυτοκινήτων της Formula1, και αυτό σηματοδοτεί επίσης το ντεμπούτο των σκληρών ελαστικών για το 2014. Τα μεσαία απέδωσαν καλά στη Μελβούρνη, αλλά Μαλαισία προφανώς παρουσιάζει μια μεγάλη αντίθεση με την Αυστραλία. Περνάμε από την ομαλή άσφαλτο στη Μελβούρνη σε μια εξαιρετικά τραχιά επιφάνεια, και από τις σχετικά δροσερές συνθήκες του Albert Park σε πολύ υψηλότερες θερμοκρασίες περιβάλλοντος και πίστας.

Αυτό βέβαια θα είναι μεγάλη πρόκληση για τα νέα αυτοκίνητα, όπως είναι και για τους οδηγούς, και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είμαστε ακόμα σε πολύ πρώιμο σημείο στη συνολική καμπύλη μάθησης. Οι υγρές συνθήκες στις κατατακτήριες στην Αυστραλία επέτρεψαν στις ομάδες να δοκιμάσουν τα ενδιάμεσα και πλήρως βρόχινα ελαστικά του 2014, και αυτή η γνώση θα μπορούσε να γίνει πολύ χρήσιμη στην Sepang.»
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !