Online Screen Recorder

Oι χρήστες του Gmail πλέον θα μπορουν να στείλουν μέχρι 10GB!

0

 

H Google δίνει την δυνατότητα στους χρήστες της από σήμερα να επισυνάπτουν αρχεία μέχρι και 10GB και στην συνέχεια να τα αποστέλλουν στις επαφές αλλά και μέσω email.
H γνωστή εταιρεία θέλησε να δώσει μία νέα προοπτική στην cloud υπηρεσία της και για αυτό προσφέρει πρώτη φορά την δωρεάν μεταφορά δεδομένων με τόσο μεγάλο όγκο.
H αποστολή των αρχείων γίνεται  και για τα αρχεία που έχετε στον υπολογιστή σας αλλά και για τα αρχεία που υπάρχουν ήδη στον δικό σας λογαριασμό στο Google Drive.
H υπηρεσία επίσης συνδέεται με τις γνωστές υπηρεσίες Dropbox και Βοx και δεν χρειάζεται να έχει απαραίτητα κάποιος εγκαταστήσει το Google Drive για να μπορεί να δει το περιεχόμενο του email με την επισύναψη, αρκεί να έχει εγκατεστημένη μία από τις παραπάνω υπηρεσίες.
Η υπηρεσία διατίθεται δωρεάν και μάλιστα όποιος χρήστης δεν την έχει εγκαταστήσει μπορεί να το πραγματοποιήσει χωρίς χρέωση μέσω του λογαριασμού του στο Gmail με αρχικό χώρο αποθήκευσης 5GB, ενώ υπάρχουν επιλογές για περισσότερο χώρο αποθήκευσης με extra όμως χρέωση.
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !