Online Screen Recorder

To «Avatar» έσπασε το ρεκόρ του «Τιτανικού»!

0
Ο James Cameron ξεπέρασε τον εαυτό του με εισπράξεις 2 δις δολάρια.
Επί 13 χρόνια, το παγκόσμιο εισπρακτικό ρεκόρ του «Τιτανικού» φαινόταν αξεπέραστο. Το love story του Jack (Leonardo DiCaprio) και της Rose (Kate Winslet), σε συνδυασμό με την τεράστια τραγωδία του «αβύθιστου πλοίου» κράτησαν την 3ωρη (και βάλε) ταινία του James Cameron στην κορυφή του box office όλων των εποχών, με εισπράξεις που άγγιζαν τα 1.835.300.000 δολάρια!
Οι ταινίες φαντασίας που επιστράτευσαν τα μεγαλύτερα τεχνολογικά μέσα, τους μεγαλύτερους σταρ του Hollywood στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, και τις πιο αγαπημένες ιστορίες (από βιβλία ή κόμικς), απλά κατάφεραν να κατακτήσουν τις υπόλοιπες, μετά τον «Τιτανικό», θέσεις της top «εισπρακτικής» 5άδας. Ο «Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», «Οι Πειρατές της Καραϊβικής» και ο «Σκοτεινός Ιππότης» ήταν οι μόνες ταινίες που κατάφεραν να ξεπεράσουν το 1 δις δολάρια, όχι όμως να απειλήσουν τον «Τιτανικό».
Μέχρι που ο James Cameron, περισσότερο από μία 10ετία μετά, αποφάσισε να παρουσιάσει τη νέα του ταινία, το νέο του δημιούργημα, το «Avatar». Βασισμένο σχεδόν αποκλειστικά στη δύναμη της τεχνολογίας και της εικόνας, και με ένα story που θυμίζει Pocahontas (Zoe Saldana και Sam Worthington οι πρωταγωνιστές του), αλλά ταυτόχρονα είναι εμπνευσμένο από την πραγματικότητα του χτες και του σήμερα, το «Avatar» ξεκίνησε θριαμβευτικά την πορεία του στο box office.
Επί επτά εβδομάδες ο σκηνοθέτης ανταγωνιζόταν τον ίδιο τον εαυτό του με αποτέλεσμα τελικά να ξεπεράσει το αξεπέραστο μέχρι τώρα ρεκόρ του «Τιτανικού». Το «Avatar», μέχρι στιγμής, έχει εισπράξεις 2.048.453.037 δολάρια!
Να σημειώσουμε, βέβαια, ότι οι αίθουσες είναι πολύ περισσότερες από το 1997 ενώ και το εισιτήριο είναι πιο ακριβό (ειδικά στις 3D προβολές).
PHOTO PARRIS PRESS

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !