Online Screen Recorder

Τα νέα τηλέφωνα με Windows Phone 8 που αναμένουμε

0

Τα νέα τηλέφωνα με Windows Phone 8 που αναμένουμε Η Microsoft ανακοίνωσε ήδη τα Windows Phone 8 και το επόμενο διάστημα περιμένουμε μια σειρά από συσκευές που θα το υποστηρίζουν.
Η συσκευή που θα κυκλοφορήσει από τις πρώτες στην Ελληνική αγορά είναι το HTC Windows Phone 8X ενώ αναμένουμε μερικές ακόμα παρόμοιες συσκευές που έχουν το αναβαθμισμένο λειτουργικό σύστημα της Microsoft.
HTC Windows Phone 8X: Με βελτιωμένο design και Beats Audio, δεν προσφέρει μόνο πρόσβαση στο ίντερνετ και τις άλλες εφαρμογές του Windows Phone αλλά και εκπληκτικό ήχο. Διαθέτει οθόνη 4.3 ιντσών με S-LCD2 τεχνολογία με εντυπωσιακή ανάλυση, κάμερα 8MP, δεύτερη κάμερα 2.1MP, και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.
HTC Windows Phone 8S: Πρόκειται για το μικρό αδερφό του HTC Windows Phone 8X που ναι μεν έχει το τελευταίο λειτουργικό σύστημα αλλά έχει μικρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά και πιο προσιτή τιμή. Η οθόνη του είναι 4 ίντσες, έχει μία κάμερα 5MP και διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz.
Nokia Lumia 920: Η ναυαρχίδα της Nokia προσφέρει μια εκπληκτική οθόνη. Η οθόνη είναι 4.5 ίντσες με τεχνολογία IPS TFT, διαθέτει κάμερα 8MP και δεύτερη κάμερα 1.3MP ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1.5GHz.
Nokia Lumia 820: Είναι το μικρότερο αδερφάκι του Nokia Lumia 920. Έχει οθόνη AMOLED στις 4.3 ίντσες, με κάμερα 8MP και δευτερεύουσα VGA και διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz.
Samsung Ativ S: Η επιλογή της Samsung διαθέτει Super AMOLED οθόνη που πραγματικά θα κάνει τη διαφορά. Το μέγεθος της οθόνης είναι 4.8 ίντσες, η πρώτη κάμερα είναι 8MP και η δεύτερη 1.9MP ενώ ο επεξεργαστής είναι διπύρηνος 1.5GHz.
Τα τηλέφωνα αναμένονται μέχρι το τέλος του 2012 ή στις αρχές του 2013.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !