Online Screen Recorder

Το Halo 4 είναι το πιο ακριβό παιχνίδι που έφτιαξε ποτέ η Microsoft

0


Ο δημιουργός Phil Spencer δήλωσε ότι ξοδεύτηκαν τόσα πολλά χρήματα όσα σε κανένα άλλο παιχνίδι της καριέρας του.

Αν το Halo 4 δεν τα πάει καλά τελικά (κάτι σχεδόν απίθανο), σίγουρα πάντως δεν θα είναι επειδή η Microsoft δεν «έριξε» αρκετά χρήματα για την ανάπτυξή του. Ο Phil Spencer αποκάλυψε ότι συνεργάζεται με τους κορυφαίους developers της βιομηχανίας (Scott Warner, Jesse Snyder, Ray Almaden και άλλους) κι ότι τα χρήματα που έχουν δαπανηθεί για το Halo 4 είναι με διαφορά τα περισσότερα που έχει δει σ' οποιοδήποτε άλλο video game.

Ο Spencer πρόσθεσε ότι η σειρά Halo, η οποία κοστολογείται γύρω στα 3 δισεκατομμύρια δολάρια (!) είναι το «σημαντικότερο προϊόν ψυχαγωγίας» της εταιρίας. Στο ίδιο, ίσως και λίγο χαμηλότερο επίπεδο, βρίσκονται και οι σειρές Forza, Fable και Banjo-Kazooie.

Το Halo 4 είναι ένα First-Person Shooter που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το Xbox 360 στις 6 Νοεμβρίου. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόκειται για μια άμεση συνέχεια του Halo 3 και είναι η πρώτη φορά που δεν έχει βάλει καθόλου το χεράκι της η Bungie Studios, καθώς το development έχει αναλάβει η 343 Industries. Επίσης, το Halo 4, θα είναι και το πρώτος μέρος της τριλογίας, μιας και -όπως έχει ανακοινωθεί- θα υπάρξουν Halo 5 και 6.

Τέλος, σύμφωνα με μια πρόσφατη μελέτη του γνωστού Research Group Nielsen, οι κάτοχοι των Xbox 360 είχαν χαρακτηρίσει το Halo 4 ως τον πιο αναμενόμενο τίτλο για τις διακοπές τους (μαζί με το Call of Duty: Black Ops 2). Εσείς ανυπομονείτε;
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !