Online Screen Recorder

Τι αλλάζει στο Android 4.2

0
Τι αλλάζει στο Android 4.2 Τις νέες της συσκευές ανακοίνωσε σήμερα η Google καθώς και το νέο λειτουργικό σύστημα Android 4.2.
Η νέα έκδοση αποτελεί μια μικρή αναβάθμιση της προηγούμενης με μικρές βελτιώσεις που όμως κάνουν την εμπειρία πολύ καλύτερη.
Η μεγάλη αναβάθμιση θα γίνει το επόμενο διάστημα και θα ονομάζεται Key Lime Pie ενώ θα αποτελεί την έκδοση 5.0 του Android.

Οι αλλαγές του Android 4.2 είναι 5 και συγκεκριμένα:
Δυνατότητα πολλαπλών λογαριασμών: Μπορείς να έχεις περισσότερους από 1 λογαριασμό, άρα να χρησιμοποιούν τις συσκευές περισσότεροι από 1 χρήστες.
Περισσότερες επιλογές στη μπάρα ειδοποιήσεων: Η μπάρα ειδοποιήσεων έχει περισσότερες λειτουργίες και επιλογές όπως άνοιγμα του Wi-Fi, ρύθμιση της φωτεινότητας κλπ.
Photo Sphere: Μια νέα λειτουργία που επιτρέπει στο χρήστη να τραβάει πανοραμικές φωτογραφίες.
Wireless TV integration: Το τηλέφωνο ή το tablet θα συνδέεται με τη συσκευή της τηλεόρασης και θα μπορείτε να βλέπετε εκεί την οθόνη του κινητού σας.
Widgets στην οθόνη κλειδώματος: Πλέον μπορείτε να βάλετε widgets στην οθόνη κλειδώματος της συσκευής και να έχετε πρόσβαση με ένα άγγιγμα χωρίς καν να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνο.
Επιμέλεια: Σίμος Κοσμετάτος gkosmetatos@pegasus.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !