Online Screen Recorder

Opel Ampera: Παγκόσμια Πρεμιέρα στη Γενεύη

Alberto Portokalis
0
  • Τα Media και το κοινό εκθειάζουν την επαναστατική τεχνολογία
  • 1.000 προ-παραγγελίες ήδη σε όλη την Ευρώπη
  • Opel παραθέτει το συνολικό κόστος για τον ιδιοκτήτη
  • Οι πελάτες και η πρέσβειρα της μάρκας Katie Melua ανυπομονούν για την έναρξη των πωλήσεων
  • Επιλογή προγραμμάτων οδήγησης για βέλτιστη διαχείριση ενέργειας

Το Opel Ampera προτίθεται να δημιουργήσει μία εντελώς νέα κατηγορία στην Ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου. Το πεντάθυρο, τετραθέσιο Ampera που πρόκειται να κυκλοφορήσει στην αγορά μέσα στο χρονιά προσφέρει όλα τα οφέλη ενός ηλεκτρικού οχήματος, καταργώντας το άγχος της αυτονομίας. Η έκδοση παραγωγής του Ampera θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 13 Μαρτίου). Μέχρι σήμερα οι προ-παραγγελίες για το Ampera έχουν φτάσει περίπου τις 1.000 σε όλη την Ευρώπη, ενώ οι μισοί από τους ενδιαφερόμενους αγοραστές είναι εταιρικοί πελάτες.
Τόσο ο ειδικός Τύπος όσο και το κοινό έχουν ήδη αναγνωρίσει τις αρετές του Ampera με πολυάριθμα βραβεία. Η επαναστατική τεχνολογία του έπεισε τους αναγνώστες του Auto Zeitung, οι οποίοι του απένειμαν το Auto Trophy 2010 στην κατηγορία ηλεκτρικού αυτοκινήτου. Το Ampera ήρθε δεύτερο στη μάχη για τον τίτλο Green Steering Wheel 2010, μία ειδική κατηγορία του Golden Steering Wheel, από αναγνώστες και την επιτροπή του Bild and Bild am Sonntag. Και η αξιοσέβαστη επιτροπή του περιοδικού Auto Test του απένειμε το e-car award 2010 στην κατηγορία Innovation/Technical Concept of the Year. Η πρακτικότητα του Ampera του χάρισε ήδη το Green Technology Award από το Βρετανικό περιοδικό What Car? και το Innovation Trophy από το Γαλλικό L’Automobile Magazine το 2009.
«Αντίθετα με οποιοδήποτε συμβατικό ηλεκτρικό αυτοκίνητο, το Opel Ampera μπορεί να καλύψει όλες τις ανάγκες μετακινήσεων» δήλωσε ο Alain Visser, Αντιπρόεδρος Πωλήσεων, Μάρκετινγκ & Aftersales στην Opel. «Το Ampera τα προσφέρει όλα: επαναστατικό σύστημα κίνησης, προηγμένο στυλ, υποδειγματική ασφάλεια, υψηλή ποιότητα και λειτουργίες φιλικές προς το χρήστη, όλα σε συνδυασμό με μία εξαιρετική δυναμική συμπεριφορά».
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !