Online Screen Recorder

Οι νέες McLaren και Williams στις πρώτες δοκιμές της Jerez

Alberto Portokalis
0
Οι McLaren και Williams ανακοίνωσαν ότι θα έχουν έτοιμα τα νέα τους μονοθέσια μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2012 και ότι θα συμμετάσχουν με αυτά στις πρώτες δοκιμές εξέλιξης του νέου πρωταθλήματος της Formula 1, που θα διεξαχθούν στις 7-10/02 στη Jerez της Ισπανίας.

Πριν από λίγες μέρες το ίδιο είχαν ανακοινώσει και οι Ferrari και Red Bull Racing, κάτι που σημαίνει ότι από τις κορυφαίες ομάδες του σπορ μόνο η Mercedes GP επέλεξε να κρατήσει το νέο της μονοθέσιο για περισσότερο χρόνο στην αεροσήραγγα, πριν κάνει τις πρώτες του δοκιμές στην πίστα στις 21/02 στις δοκιμές της Βαρκελώνης.

Οι νέες McLaren MP4-27 και Williams FW34, όπως επιβεβαιώθηκε από τις βρετανικές ομάδες, θα προλάβουν τις πρώτες δοκιμές της Jerez, παρότι οι δοκιμές πρόσκρουσης των μονοθεσίων έγιναν φέτος από τη FIA υποχρεωτικές πριν από τις χειμερινές δοκιμές εξέλιξης.

"Σύντομα θα ξεκινήσουμε το πρόγραμμα δοκιμών πρόσκρουσης της FIA. Θα παραδώσουμε το μονοθέσιο στην αγωνιστική ομάδα στο μέσον Ιανουαρίου και θα είμαστε έτοιμοι για τις πρώτες δοκιμές, νωρίς το Φεβρουάριο" είπε ο νέος τεχνικός διευθυντής της Williams F1, Mike Coughlan.

Πηγη: auto.in.gr
Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !