Online Screen Recorder

Κίνα: 32 νεκροί από σύγκρουση τρένων

0
Στους 32 ανήλθαν οι νεκροί και στους 100 οι τραυματίες από τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών υψηλής ταχύτητας στην Κίνα. Οι δύο υπερταχείες συγκρούστηκαν πάνω σε μια σιδηροδρομική γέφυρα. Δύο βαγόνια κατέληξαν στο έδαφος, κάτω από τη γέφυρα.Τουλάχιστον 32 επιβάτες σκοτώθηκαν ενώ περισσότεροι από 100 έχουν μεταφερθεί τραυματισμένοι σε κοντινό νοσοκομείο, όπως μετέδωσε το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters.
Το δυστύχημα σημειώθηκε στην επαρχία Ζειτζιάνγκ, στην ανατολική Κίνα, περίπου στις 20:30 τοπική ώρα. Το ένα από τα δύο τρένα εκτελούσε το δρομολόγιο Χανγκζχού-Ουενζχού και χτυπήθηκε από κεραυνό. Κατόπιν, χτυπήθηκε στο πίσω μέρος του από το δεύτερο τρένο.
Δύο από τα βαγόνια του έπεσαν από τη γέφυρα, όπως μεταδίδει το κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων. Κάθε βαγόνι μπορεί να μεταφέρει έως και 100 επιβάτες.
Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων Reuters μεταδίδει ότι κάτοικοι της Κίνας οι οποίοι έχουν συγγενείς στις αμαξοστοιχίες που συγκρούστηκαν, στέλνουν μηνύματα αγωνίας στα κοινωνικά δίκτυα του Ίντερνετ αναζητώντας τους οικείους τους.
Το υπουργείο Σιδηροδρόμων έδωσε εντολή για κατεπείγοντες ελέγχους σε όλα τα τρένα της Κίνας, την ίδια στιγμή που εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για την ασφάλεια του ταχέως αναπτυσσόμενου σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !