Online Screen Recorder

Τη δεύτερη συνεχόμενη pole position κατέκτησε ο Μαρκ Γουέμπερ

0
Τη δεύτερη συνεχόμενη pole position κατέκτησε ο Μαρκ Γουέμπερ στο Νίρμπουργκρινγκ, γεγονός που του έφερε ικανοποίηση, από τη στιγμή που δεν είδε κάποιο άλλο μονοθέσιο να μπαίνει μπροστά του, όπως δήλωσε μετά το τέλος των κατατακτηρίων δοκιμών. «Η διαδικασία πήγε πολύ καλά, με την εξαίρεση τους γύρους μου στο δεύτερο σκέλος. Οι άλλες περίοδοι ήταν καλές και τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά στο μονοθέσιο.
Στον τελευταίο μου γύρο σκεφτόμουν ότι αν με περάσει κάποιος, θα το αξίζει, καθώς δεν πιστεύω ότι θα έπαιρνα περισσότερα από αυτό. Ήταν το όριό μου κι ένας αρκετά καλός γύρος. Ήταν πολύ ικανοποιητικό το να μη δω κανέναν να με περνάει στο τέλος, είναι μια αρκετά ανήσυχη αναμονή αυτά τα 30 δευτερόλεπτα. Θα είμαι εκεί για να πιέσω πολύ αύριο», είπε ο Αυστραλός.
Φέτελ: «Στόχος η νίκη»

Από την πλευρά του, ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα εκκινήσει για πρώτη φορά φέτος από τη δεύτερη σειρά και από την τρίτη θέση. Ωστόσο, είναι αισιόδοξος για τον αυριανό αγώνα, ώστε να θέσει ως στόχο τη νίκη. «Ήταν δύσκολη περίοδος. Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή ανάκαμψη, καθώς χθες πραγματικά δε βρήκα το δρόμο μου, όμως ένιωθα καλύτερα το μονοθέσιο σήμερα το πρωί. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε λίγο πιο γρήγοροι στις κατατακτήριες δοκιμές, όμως ο Μαρκ έκανε έναν καλό γύρο και πιστεύω ότι ακόμα έχουμε μια καλή ευκαιρία από την τρίτη θέση στο γκριντ.

Θα είναι ένας μεγάλος αγώνας και ποτέ δε ξέρεις τι θα συμβεί με τον καιρό εδώ. Το δελτίο καιρού λέει για βροχή, όμως δε ξέρουμε πόση θα έχουμε και πότε. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι έχουμε ένα συμπαγή αγώνα και ο στόχος είναι η νίκη, που δεν είναι αδύνατο από την τρίτη θέση. Ανυπομονώ γι' αύριο. Δε συμβαίνει συχνά να έχεις τόσους πολλούς ανθρώπους που θα έρθουν και θα στηρίξουν τους Γερμανούς πιλότους και θα απολαύσω τον αγώνα αύριο».

Χόρνερ: «Καλή αρχή»

Τέλος, ο Κρίστιαν Χόρνερ τόνισε πως η πρώτη και η τρίτη θέση είναι μια καλή αρχή για το Σαββατοκύριακο. «Ήταν μια φανταστική απόδοση από τον Μάρκ, που δημιούργησε το δρόμο στις κατατακτήριες να κάνει έναν καλό γύρο στο τέλος. Ήταν πολύ-πολύ πιεσμένος, με τον Λιούις, τον Σεμπάστιαν και τον Φερνάντο κατά τη διάρκεια των τριών περιόδων και όλα έδειχναν ότι θα κάνει τον τέλειο γύρο.

Ο Μαρκ δημιούργησε έναν φαινομενικό γύρο. Προφανώς του αρέσει εδώ και έχει ευχάριστες μνήμες από την πρώτου νίκη σε Γκραν Πρι δυο χρόνια πριν. Ο Σεμπάστιαν είναι στην τρίτη θέση και θα είναι στη δεξιά πλευρά του γκριντ αύριο. Ήταν μια άριστη ομαδική απόδοση, με την πρώτη και την τρίτη θέση, η δέκατη pole της χρονιάς και 30ή συνολικά, είναι μια καλή αρχή για το Σαββατοκύριακο».

Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !