Online Screen Recorder

Ξεκίνησε η στρατιωτική επέμβαση στη Λιβύη.(video)

0
 Μέτα το Ιράκ σειρά έχει η Λιβύη με τη διαφορά ότι τώρα μπροστάρηδες μπήκαν τα Ευρωπαϊκά στρατεύματα.Έχουμε τα προβλήματα μας τώρα μας φορτώσανε και την συμμετοχή σε στρατιωτικές επιχείρισης.Σοσιαλιστική πραγματικότητα,τόσα χρονιά το καθεστώς αυτό τους βόλευε τώρα τα χαλάσανε.




Η Γαλλία ανακοίνωσε μέσω του γενικού επιτελείου του στρατού της ότι πραγματοποίησε την πρώτη αεροπορική επίθεση κατά της Λιβύης σήμερα Σάββατο στις 18,45 ώρα Ελλάδας. Γαλλικό αεροσκάφος κατέστρεψε έναν πρώτο στόχο στη Λιβύη, σύμφωνα με εκπρόσωπο του γαλλικού στρατού.


Εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Γαλλίας ανέφερε από την πλευρά του ότι στην επιχείρηση μετέχουν περίπου 20 αεροσκάφη που δρουν σε μια ακτίνα 100-150 χιλιομέτρων γύρω από την ανατολική πόλη Βεγγάζη, προπύργιο των εξεγερμένων.
Παράλληλα, το Αλ Τζαζίρα μετέδωσε ότι τα γαλλικά αεροσκάφη εξουδετέρωσαν τέσσερα τανκς στη νοτιοδυτική Βεγγάζη.

Νωρίτερα ο Νικολά Σαρκοζί, μετά τη Σύνοδο ηγετών από πολλές χώρες του πλανήτη για την εφαρμογή της απόφασης του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για τη Λιβύη, όπου ο Μουάμαρ Καντάφι, αδιαφορώντας για τις εκκλήσεις της Δύσης, επιτέθηκε στο προπύργιο των αντικαθεστωτικών, τη Βεγγάζη, ανακοίνωσε ότι ξεκινάει η στρατιωτική δράση κατά της Λιβύης. Μάλιστα είπε ότι συμμαχικά πολεμικά αεροσκάφη ήδη παρεμποδίζουν τις επιθέσεις των δυνάμεων του Καντάφι στη Βεγγάζη.

Ο Γάλλος πρόεδρος υπογράμμισε ότι ο Καντάφι περιφρόνησε το διεθνές τελεσίγραφο για τον τερματισμό της βίας και "ότι είναι καθήκον να στηρίξουμε τον αραβικό λαό".

"Πρέπει να δράσουμε σε συνεργασία με τα αραβικά κράτη για να τερματίσουμε την "δολοφονική παράνοια" στη Λιβύη", είπε τονίζοντας ότι ο Καντάφι μπορεί να έχει κατάπαυση του πυρός οποιαδήποτε στιγμή αφού όμως τερματιστεί η βία.
"Το μέλλον της Λιβύης ανήκει στους κατοίκους της", τόνισε τέλος ο Νικολά Σαρκοζί.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !