Online Screen Recorder

Η αδιόρθωτη Λόχαν.

0
Χριστούγεννα στην κλινική του Μπέτι Φόρντ θα περάσει όπως φαίνεται η Λίντσεϊ Λόχαν μετά την άρνηση της επιτροπής επιτήρησης που δεν δέχτηκε την έξοδό της.
Όπως αναφέρει το TMZ, κάτι τέτοιο είναι δικαιολογημένο μετά τους τελευταίους μπελάδες του περασμένου Σαββατόβραδου.







Σύμφωνα με πηγές του διαδικτυακού περιοδικού οι συγκάτοικοι της Λόχαν διοργάνωσαν ένα μικρό πάρτι… το οποίο εξελίχθηκε σε όργιο βαριάς κατανάλωσης αλκοόλ.

Αποτέλεσμα ήταν να μεθύσουν σχεδόν όλες οι κοπέλες και να σπάζουν ό,τι βρήκαν μπροστά τους. Το πάρτι έγινε στην πίσω πλευρά της κλινικής ωστόσο έγινε γνωστό όταν και εκτροχιάστηκε η κατάσταση.

Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν έλαβε μέρος και η Λόχαν στο πάρτι. Ωστόσο από την Κυριακή η διάσημη ηθοποιός, που δε λέει να ξεφύγει από τις κακές συνήθειες, βρίσκεται στη μονάδα "εντατικής θεραπείας" σε άλλη πτέρυγα της κλινικής προσπαθώντας να αποτοξινωθεί.

Η μητέρα της και μάνατζερ Ντίνα, μαζί με τα αδέρφια της Άλι, Μίκαελ και Κόντι, θα την επισκεφτούν στη γιορτή που διοργανώνει η κλινική.

Η οικογένεια θα πετάξει από το Λόνγκ Άιλαντ και θα μείνει σε κοντινό ξενοδοχείο για κάποιες μέρες, ώστε να μην αισθανθεί μόνη στις γιορτές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !