Online Screen Recorder

H επόμενη μέρα στη Ferrari .

0
Μετά το... Βατερλό του Αbu Dhabi ο Fernando Alonso προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του και να ανασυντάξει τις δυνάμεις του ενόψει του 2011. Από ψυχολογικής άποψης ο Ισπανός πιλότος δεν είναι και στα καλύτερά του καθώς ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως έχασε το Πρωτάθλημα μέσα από τα χέρια του. Στις δοκιμές της Pirelli που έγιναν στην πίστα Yas Marina, o 29χρονος δύο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής απέφευγε τα φώτα της δημοσιότητας. Έδειχνε απόμακρος και δεν είχε κέφια.






Οι πληροφορίες που έρχονται από Ιταλία μεριά αναφέρουν πως εντός των ημερών ο Alonso θα έχει συνάντηση με τα μεγάλα κεφάλια της Scuderia προκειμένου να ζητήσει κάποια πράγματα σχετικά με την επόμενη σεζόν.

Ο Ισπανός ήταν ο πρώτος που πίστεψε κατά τη διάρκεια της σεζόν, τότε που τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα, ότι μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση. Τώρα είναι αυτός που θα ζητήσει κάποια πράγματα ώστε του χρόνου η ομάδα να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική σε σχέση με φέτος.

Ποια είναι αυτά;

1) Το νέο μονοθέσιο που ετοιμάζει η ομάδα να είναι ανταγωνιστικό από την αρχή της σεζόν, σε αντίθεση με την F10. Να είναι ένα μονοθέσιο που θα αποτελεί το σημείο-αναφοράς και όχι κατώτερο σε σχέση πάντα με τους βασικούς αντιπάλους.

2) Να περιοριστούν τα λάθη στρατηγικής που φέτος στέρησαν από τον Ισπανό τον τίτλο. Σε αυτήν την περίπτωση μάλιστα λέγεται ότι θα ζητήσει την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας με την προσθήκη κάποιων ανθρώπων με τους οποίους συνεργάστηκε επί χρόνια στην Renault.

Όσο κι αν επιμένουν στη Ferrari ότι το λάθος που έγινε στο Abu Dhabi ήταν ομαδικό και όχι ατομικό, ο Chris Dyer είναι αυτός που το πιστώνεται.

Στις δοκιμές της Pirelli υπήρχε μια ψυχρότητα ανάμεσα στον Αυστραλό -ο άνθρωπος που έχει τον τελευταίο λόγο σε θέματα στρατηγικής- και στον Alonso και μάλιστα στη γείτονα χώρα θεωρούν δεδομένο ότι ο Αυστραλός θα αλλάξει πόστο του χρόνου...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !