Online Screen Recorder

Εγένετο Δημοκρατική Συμμαχία.

0
 Την ίδρυση νέου κόμματος ανακοίνωσε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη σε εκδήλωση στο θέατρο Μπάντμιντον. Το κόμμα θα ονομάζεται "Δημοκρατική Συμμαχία" και θα έχει σήμα την ελιά και χρώματα μπλε και πορτοκαλί. Η Ντόρα Μπακογιάννη έφτασε στο Θέατρο Μπάντμιντον, όπου γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που είχει συγκεντρωθεί, υπό τους ήχους του "We will rock you" των Queen.





"Δημιουργούμε ένα Πανελλήνιο Κίνημα δημιουργίας για να κερδίσουμε το μέλλον μας" δήλωσε.

"Είμαστε όλοι εδώ γιατί δεν το βάζουμε κάτω" ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη και αφού ευχαρίστησε τους πολίτες που συγκεντρώθηκαν, τόνισε ότι θα αναφερθεί σε συγκεκριμένες θέσεις και πολιτικές του νέου πολιτικού σχήματος.

Η Ντόρα Μπακογιάννη αναφέρθηκε σε όσους βρίσκονται στο θέατρο Μπάντμιντον, μιλώντας για εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα που βλέπουν τη συζήτηση για τις θέσεις στο Δημόσιο καθημερινά στα κανάλια, την ώρα που στον ιδιωτικό τομέα ήδη υπάρχουν αθρόες απολύσεις. Αναφέρθηκε ακόμα στους φοιτητές και τους συνταξιούχους που έχουν κατακλύσει το θέατρο.

"Πιστεύω ότι είμαστε το πιο ζωντανό κομμάτι της Ελλάδας" δήλωσε η κα Μπακογιάννη.

Η πρώην υπουργός, ανακοίνωσε τη διεξαγωγή ιδρυτικού συνεδρίου μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο και κάλεσε ανθρώπους με πετυχημένη διαδρομή στον ιδιωτικό δημόσιο τομέα, να πάρουν μέρος στη νέα πολιτική προσπάθεια.

"Όλοι θα έχουν λόγο. Στο νέο μας κίνημα δεν θα υπάρχει επετηρίδα".

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !