Online Screen Recorder

Σπάει ταμεία το σίκουελ της ταινίας Paranormal Activity.(video)

0
Οι κινηματογραφόφιλοι της Αμερικής και του Καναδά έχουν ξετρελαθεί με το σίκουελ της ταινίας τρόμου (λέμε τώρα) Paranormal Activity, η οποία τις πρώτες τρεις μέρες κυκλοφορίας της, έκανε εισπράξεις 41.5 εκατομμυρίων δολαρίων.
Το Paranormal Activity, κατάφερε μάλιστα να εκθρονίσει από τη πρώτη θέση άλλο ένα σίκουελ, αυτή τη φορά κωμωδίας και όχι τρόμου, το Jackass 3D.





 Μάλιστα στο Ηνωμένο Βασίλειο η ταινία είχε κέρδη 6 εκατομμυρίων λιρών σε μια εβδομάδα. Η ταινία ξεπέρασε ακόμα και τις προσδοκίες των δημιουργών της, οι οποίοι υπολόγιζαν σε 30 εκατομμύρια δολάρια για τη πρώτη βδομάδα.

Πέρυσι, η ιδιαιτέρως χαμηλού budget ταινία προκάλεσε παραλήρημα με εκατοντάδες να σπεύδουν να τη δουν εξαιτίας του word of mouth που λειτούργησε άψογα για χάρη της, ενώ στην Βόρεια Αμερική άγγιξε τα 100 εκατ δολάρια.

Όσον αφορά την υπόθεση του σίκουελ δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά καθώς οι δημιουργοί θέλουν να τηρήσουν την ίδια τακτική με τη πρώτη ταινία θέλοντας να σπάσουν και πάλι τα ταμεία.

Στη τρίτη θέση ακολουθεί η κωμωδία δράσης "Red" με 15 εκατ. δολάρια, στην οποία συμμετέχουν σπουδαίοι ηθοποιοί, όπως ο Bruce Willis, η Helen Mirren, ο Morgan Freeman και ο John Malkovich, ενώ στη τέταρτη θέση βρίσκεται το υπερφυσικό δράμα του Κλίντ Ίστγουντ Hereafter. Με πρωταγωνιστή τον Ματ Ντέιμον η ταινία άγγιξε τα 12 εκατ δολάρια.

Μετά από κατακόρυφη πτώση στην πέμπτη θέση βρίσκεται με 7.3 εκατ. δολάρια η ταινία "The Social Network" που αφορά το κοινωνικό δίκτυο Facebook.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !