Online Screen Recorder

Η Αντριάνα Λίμα και το σουτιέν των $2.000.000.

0
Σκέψου να περπατάς στους δρόμους -έστω, της Νέας Υόρκης- και να δεις μπροστά σου το διάσημο 29χρονο μοντέλο να επιδεικνύει τα κάλλη της φορώντας απλά ένα σουτιέν. Α, ναι... Και το σουτιέν αυτό να είναι φτιαγμένο από διαμάντια και μπριλάντια!
Μια τέτοια εικόνα απόλαυσαν χθες όσοι βρέθηκαν κοντά στο σημείο όπου η Αντριάνα Λίμα (Adriana Lima) παρουσίαζε τη νέα πολύτιμη δημιουργία της γνωστής εταιρείας εσωρούχων "Victoria's Secret".





Το αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων εσώρουχο φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του διάσημου ιταλικού Οίκου κοσμημάτων Damiani και είναι φτιαγμένο από 60 καράτια λευκών διαμαντιών και περισσότερα από 82 καράτια γαλάζια ζαφείρια και στρογγυλά τοπάζια.

Το Secret Bombshell Fantasy Bra, όπως λέγεται το περίτεχνο εσώρουχο, είναι αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς έξι ειδικευμένων τεχνιτών οι οποίοι επί 1.500 ώρες τοποθετούσαν έναν έναν τους πολύτιμους λίθους επάνω του.

Κατά τα άλλα, επίσης άξιο θαυμασμού είναι και το σώμα της Αντριάνα η οποία γέννησε την κορούλα της Βαλεντίνα (Valentina) λιγότερο από έναν χρόνο πριν.

"Η μητρότητα είναι το καλύτερο πράγμα που συνέβη στη ζωή μου", παραδέχεται η 29χρονη καλλονή τονίζοντας ότι μέσα από αυτή την εμπειρία έμαθε το νόημα της ζωής. "Νιώθω άλλος άνθρωπος τώρα. Νιώθω πιο σίγουρη για τον εαυτό μου, πιο υπομονετική και πιο ανοιχτή προς τους ανθρώπους", συμπληρώνει.

Συμφωνώντας -άθελά της- με την Κριστίνα Αγκιλέρα (Christina Aguilera) η οποία είχε υποστηρίξει το ίδιο στο παρελθόν, η Λίμα ομολογεί ότι αντί να την κάνει να νιώσει πιο ανασφαλής σεξουαλικά, το μωρό την έκανε να νιώθει ακόμη πιο σέξι.

Η Αντριάνα, η οποία είναι το δεύτερο πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο εσωρούχων στον κόσμο αυτή τη στιγμή ακολουθώντας έναν άλλον άγγελο της Victoria's Secret και βετεράνο πια, Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), μίλησε και για τη συνάδελφό της Μιράντα Κερ (Miranda Kerr) που επίσης πρόκειται να γίνει μαμά σε λίγο καιρό.

"Θα γίνει σπουδαία μαμά", είπε. "Είναι τόσο ήρεμη και υπεύθυνη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θα βιώσει την ωραιότερη, ίσως, εμπειρία που μπορεί να προσφέρει η ζωή,", συμπλήρωσε.

Η Αντριάνα παντρεύτηκε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου τον παίκτη του ΝΒΑ Μάρκο Γιάριτς (Marko Jaric), σε μια απλή τελετή και σύμφωνα με δικές της παλιότερες δηλώσεις, ήταν παρθένα!

"Το σέξ έρχεται μετά το γάμο", εξηγούσε σε μια συνέντευξη της: "Αυτή είναι η επιλογή μου και οι άντρες πρέπει να την σεβαστούν. Αν δεν το αποδέχονται σημαίνει ότι δεν με θέλουν"!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !