Online Screen Recorder

Opel Icona Amphibian Concept.

0
Για πολλά χρόνια ο άνθρωπος προσπαθεί να φτιάξει ένα όχημα που να μπορεί να κινηθεί με την ίδια άνεση στην ξηρά και την θάλασσα. Χωρίς όμως μέχρι στιγμής να τα έχει καταφέρει. Σε αυτή την λογική κινείται το Opel Icona Amphibian Concept. Ένα πειραματικό όχημα, που εμείς δεν πρόκειται να δούμε, τα χρόνια που θα συνεχίσουμε να ζούμε σε αυτό τον πλανήτη, να βγαίνει σε μαζική παραγωγή.





Για να πούμε λοιπόν την αλήθεια, είναι απίθανο ότι θα ζούμε για να δούμε ένα αυτοκίνητο που να μπορεί να κινηθεί με αξιώσεις στη θάλασσα. Αυτό όμως δεν μπορεί να αποτρέψει κάποιους ανθρώπους από το να ονειρεύονται και κάποιους καλλιτέχνες να οραματίζονται το μέλλον μέσα από τα σχέδιά τους.
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει το Opel Icona. Μια μελέτη που δημιουργήθηκε από τον Juan Pablo Bernal , από το Umea Institute of Design της Σουηδία, με την βοήθεια της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας Opel.

Το Icona είναι ένα αμφίβιο όχημα, το οποία μπορεί να κυκλοφορεί στην γη και το νερό, με τη χρήση μόνο ηλεκτρικής ενέργειας στην ξηρά και αιολικής ενέργειας στην θάλασσα.
"Αναπτύχθηκε ως πιθανό μέσο μεταφοράς για το έτος 2050. Το Icona είναι ένα όχημα θα μπορούσαμε να πούμε μιάμιση θέσης, αφού μπορεί να φιλοξενήσει έναν ενήλικα και ένα παιδί. Είναι μια ιδέα χτισμένη στην έννοια ενός αμφίβιου οχήματος, που μπορεί να ανασύρει τους πίσω τροχούς όταν κινείται στη θάλασσα , ανοίγοντας παράλληλα ένα πανί προκειμένου να εκμεταλλευθεί την αιολική ενέργεια" επεσήμανε ο δημιουργός του Opel Icona Amphibian Concept, ο Juan Pablo Bernal.

"Το σε σχήμα V αυτοκίνητο είναι σε θέση να λειτουργήσει το ίδιο καλά τόσο στο έδαφος όσο και στο νερό ανοίγοντας νέες δυνατότητες σε όλους εκείνους που αναζητούν εναλλακτικές μορφές για τα οχήματα του μέλλοντος", τόνισε ο Juan Pablo Bernal.
Επιπλέον, το όχημα έχει χαρακτηριστικά που το καθιστούν φιλικό προς το περιβάλλον.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !