Online Screen Recorder

Παρέμβαση της Lady Gaga υπέρ των ομοφυλοφίλων

0
Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga «ανέβασε» στη σελίδα της στο Twitter ένα βίντεο με το οποίο καλεί τα μέλη της αμερικανικής γερουσίας και τους συμπατριώτες της να βοηθήσουν στην κατάργηση του στρατιωτικού κανονισμού που απαγορεύει σε ανθρώπους που έχουν δηλώσει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλοι να υπηρετούν στο στρατό.



Η 24χρονη Lady Gaga ζήτησε από τους εκατομμύρια οπαδούς της να βοηθήσουν στην κατάργηση της πολιτικής που επιτρέπει στους ομοφυλόφιλους άνδρες και γυναίκες να υπηρετούν στο στρατό αρκεί να μην αποκαλύπτουν τη σεξουαλική τους ταυτότητα.
Στο μαυρόασπρο βίντεο, που διαρκεί περισσότερα από 7 λεπτά, η τραγουδίστρια εμφανίζεται μπροστά από την αμερικανική σημαία φορώντας ένα μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο και μαύρη γραβάτα.

"Είμαι εδώ για να γίνω η φωνή της γενιάς μου", δηλώνει η Lady Gaga στο βίντεο. "Οχι η φωνή της γενιάς των γερουσιαστών που ψηφίζουν, αλλά των νέων αυτής της χώρας, της γενιάς που επηρεάζεται από αυτό το νόμο, της γενιάς που τα παιδιά της θα επηρεαστούν".
Η αμερικανική γερουσία αναμένεται να αποφασίσει την Τρίτη εάν θα ξεκινήσει συζήτηση για την ανάκληση της πολιτικής "μη ρωτάτε, μην αποκαλύπτετε" που εφαρμόζεται στο στρατό από την εποχή του πρώην προέδρου Μπιλ Κλίντον, ενώ το Κογκρέσο έχει ήδη ψηφίσει υπέρ της άρσης αυτής της πολιτικής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !