Online Screen Recorder

Ευπροσάρμοστη η Ferrari διανύει περίοδο φόρμας.

0
Από πολλούς η Red Bull θεωρείται η ομάδα με την καλύτερη κάθετη δύναμη κατά τη φετινή χρονιά και η McLaren είναι πολύ γρήγορη στις ευθείες.
Αυτό έχει οδηγήσει σε μερικά αξιοπερίεργα αποτελέσματα καθώς το πρωτάθλημα εξελίσσεται στα διάφορα σιρκουί, που θα μπορούσαν να ευνοούσαν καλύτερα συγκεκριμένες ομάδες. Ωστόσο, σε αυτή τη φάση της σαιζόν οι ομάδες πάντα έχουν το χρόνο να βελτιώσουν τα αυτοκίνητα τους και ο Fernando Alonso ξεκίνησε μια ενδιαφέρουσα στατιστική.



¨Η Ferrari και εγώ σκοράραμε τους περισσότερους βαθμούς από κάθε άλλη ομάδα στους τελευταίους τέσσερις αγώνες...και το γεγονός είναι ότι τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν σε πίστες με πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά, κάτι που δείχνει ότι το αυτοκίνητο μας είναι πολύ ευπροσάρμοστο.¨¨

¨Είχα φτάσει στο Maranello, αισιόδοξος ότι μπορούμε να αναπτερώσουμε τις ελπίδες μας για το πρωτάθλημα, αν και αισθανόμουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο. Στο Spa τα πράγματα δεν είχαν πάει πολύ καλά, οπότε δεν μπορούσες να προβλέψεις εκ των προτέρων τι θα γινόταν. Πάντως γνωρίζαμε πως όσο κάναμε το καλύτερο δυνατό, θα διατηρούσαμε την πιθανότητα και έτσι ακριβώς έγινε. Τώρα μπορούμε να ισχυριστούμε ότι κάναμε ένα μεγάλο βήμα μπροστά.

Χωρίς να εκκρεμεί καμιά περαιτέρω τιμωρία για το θέμα των ΄εντολών ομάδας΄ και με φρέσκια τη νίκη στο εντός έδρας grand prix, τα πράγματα δείχνουν καλά για τη Ferrari το επόμενο σαββατοκύριακο στη Singapore.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !