Online Screen Recorder

Τραγωδία με θύματα παιδιά στο Πακιστάν

0
Τραγικό θάνατο βρήκαν 15 μικρά παιδιά στο βορειο-ανατολικό Πακιστάν όταν το σχολικό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν, έπεσε σε ποτάμι.
Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, άλλα 15 παιδιά αγνοούνται.
Το λεωφορείο μετέφερε 35 μαθητές ηλικίας 10 έως 15 ετών, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έπεσε σε ποτάμι, 28 χλμ. από την Μουζαφαραμπάντ, την πρωτεύουσα του Κασμίρ που τελεί υπό πακιστανική διοίκηση.



Μετά από πολύ μεγάλη προσπάθεια, οι αρχές κατάφεραν να προσεγγίζουν το σχολικό λεωφορείο μέσα στο ποτάμι και κατάφεραν να διασώσουν τον οδηγό και άλλα τρία τραυματισμένα παιδάκια.
Σύμφωνα ωστόσο με έναν από τους δασκάλους των παιδιών, τον κ. Bashir Mughal, τα συνεργεία διάσωσης χρειάστηκαν πάνω από μια ώρα για να φτάσουν στο σημείο και οι κάτοικοι των γύρω χωριών ήταν αυτοί που βοήθησαν τα τρία τραυματισμένα παιδιά να διασωθούν.
Οι διασώστες κατάφεραν τελικά να βγάλουν το λεωφορείο από το ποτάμι, αλλά δεν βρήκαν άλλα παιδιά μέσα.
«Όλα τα παιδιά παρασύρθηκαν από τα νερά του ποταμού και οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκουν συνεχώς πτώματα στις ακτές», ανέφερε ο κ. Mughal.
Τα παιδιά είχαν παραβρεθεί σε διπλανό χωρίο για να παρακολουθήσουν μια παραδοσιακή μουσουλμανική γιορτή και επέστρεφαν στο σχολείο τους όταν το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο ξαφνικά.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !