Online Screen Recorder

Σοκάρει η έγκυος καλόγρια με το παγωτό!

0
Αίσθηση στη βρετανική κοινή γνώμη προκαλεί η διαφήμιση εταιρείας παγωτών, στην οποία απεικονίζεται μία έγκυος καλόγρια να απολαμβάνει ένα κυπελλάκι με παγωτό, μέσα σε μια εκκλησία, με τη συνοδευτική λεζάντα: «Immaculately conceived» («Η άψογη σύλληψη», σε ελεύθερη μετάφραση).
Η διαφήμιση απαγορεύθηκε, με το σκεπτικό ότι «διακωμωδεί τα ρωμαιοκαθολικά ήθη», ωστόσο η εταιρεία Antonio Fenterici «υπόσχεται» ότι θα επανέλθει με την ανάρτηση ανάλογων διαφημιστικών αφισών κοντά στο αββαείο του Ουέστμινστερ.

Το πρόβλημα στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι ο Πάπας Βενέδικτος ο 16ος είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί το εν λόγω αββαείο την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Καθεδρικό του Ουέστμινστερ.
Ταυτόχρονα, η εταιρεία αρνείται να αποκαλύψει το περιεχόμενο της νέας διαφήμισης, αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι θα αποτελεί μια συνέχεια του προηγούμενου θέματος.
Εκπρόσωπος της εταιρείας διαβεβαίωσε επίσης ότι η νέα διαφημιστική καμπάνια θα σέβεται απολύτως τις προϋποθέσεις που θέτουν οι αρμόδιες αρχές, προκειμένου να μην υπάρξει και νέα απαγόρευση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !