Online Screen Recorder

Με το δεξί και η ΑΕΚ, 3-1 τη Χάιντουκ (video) ,

0
Με εξαιρετικά εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΕΚ ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, νικώντας στο ΟΑΚΑ τη Χάιντουκ Σπλιτ με σκορ 3-1.
Η 'Ενωση, παρόλο που ξεκίνησε ιδανικά το ματς με γκολ στο 11ο λεπτό, παρουσίασε στη συνέχεια ανεξήγητη νωθρότητα και αμυντική αστάθεια, με λογική συνέπεια οι Κροάτες να πιέσουν, να χάσουν ευκαιρίες και να φτάσουν στην ισοφάριση προτού συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο. Και γενικά στο πρώτο μέρος η Χάιντουκ ήταν η καλύτερη ομάδα μες στο γήπεδο και θα μπορούσε να έχει πετύχει και δεύτερο γκολ.

Με την έναρξη, πάντως, του β΄ μέρους, η ΑΕΚ ανέβασε στροφές. Και παρά το χαμένο πέναλτι του Τζεμπούρ στο 47΄, οι παίκτες της παρέμειναν ψύχραιμοι, κυκλοφόρησαν σωστά την μπάλα, πίεσαν ασφυκτικά και έτσι το δεύτερο γκολ δεν άργησε να έρθει (65΄). Και το καλό ήταν ότι αυτή τη φορά η ΑΕΚ δεν έκανε το λάθος του πρώτου ημιχρόνου. Συνέχισε να πιέζει ψηλά και να ελέγχει το παιχνίδι, με συνέπεια σε μια άψογη αντεπίθεση να πετύχει και τρίτο γκολ και να φτάσει δίκαια στη νίκη.

Πέρα από τα αγωνιστικά, πάντως, ειχαμε και... παρατράγουδα στις εξέδρες. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, οι οπαδοί των δύο ομάδων αναλώνονταν συχνά πυκνά σε ανταλλαγή φωτοβολίδων, κάτι που φυσικά καταγράφηκε από τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ. Αυτονόητο ότι και οι δύο ομάδες κινδυνεύουν με βαριά καμπάνα...
ΣΚΟΡΕΡ: 12 Τζιμπούρ, 65' Λυμπερόπουλος, 89΄ Σκόκο - 29' (πεν.) Ιμπριτσιτς
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νιτζχούις (Ολλανδία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντιόπ - Στρίνιτς
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΕΚ: Αραμπατζής, Καφές (74' Λεονάρντο λ.τ.), Μανωλάς, Γιάχιτς, Τζιμπούρ, Λαγός, Ντιοπ, Μπερνς (70' Πατσατζόγλου), Σκόκο, Λυμπερόπουλος, Δέλλας.
ΧΑΪΝΤΟΥΚ: Σούμπασιτς, Λιούμπισιτς, Μπούλιατ, Βέγιτς, Ιμπριτσιτς, Βούκουσιτς, Τομάσοφ (67' Ορεμους), Στρίνιτς, Μαλότσα, Μπούλκου (81' Τρέμποτιτς), Σαρμπίνι (61' Κοπ).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !