Online Screen Recorder

Γυναίκα έζησε τη φρίκη στα χέρια των βασανιστών της!

0
Ενα ολόκληρο χωριό γνώριζε!

Δεν είχε όρια ο εφιάλτης που έζησε μια 36χρονη γυναίκα από τη Βουλγαρία, που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός σε ένα σπίτι στην περιοχή Προσκυνητών, στο Κρυονέρι Ροδόπης… Αυτοί που την είχαν φέρει στην Ελλάδα, όχι μόνο την βίαζαν ομαδικά και την κακοποιούσαν με κάθε δυνατό τρόπο, αλλά και την εξανάγκαζαν να εκδίδεται και να τους δίνει τα χρήματα!
Ολόκληρο το χωριό γνώριζε το δράμα της άτυχης γυναίκας, αλλά κανείς δεν μιλούσε! Ώσπου βρέθηκε κάποιος να ενημερώσει τις τοπικές αρχές του δήμου Μαρώνειας, που αναζήτησαν και βρήκαν τη γυναίκα και την πήραν υπό την προστασία τους. Ωστόσο, οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε, της προκάλεσαν σοβαρά προβλήματα.



Ήδη, διαγνώστηκε ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και η ψυχίατρος που την εξέτασε διαπίστωσε "αποσυνδετική αμνησία", πράγμα που την κάνει να μην είναι σε θέση να μιλήσει για την ταυτότητα των βασανιστών της! Η 36χρονη γυναίκα θα παραμείνει σε κέντρο για κακοποιημένες γυναίκες και η Αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των αδίστακτων σωματεμπόρων, με την ελπίδα ότι το θύμα τους θα είναι σύντομα σε κατάσταση να δώσει κατάθεση.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !