Online Screen Recorder

Το δικό της tablet ανακοίνωσε η Cisco.

0
Η αμερικανική εταιρεία Cisco, αποκάλυψε τον καινούριο της tablet υπολογιστή, στοχεύοντας έτσι στην αγορά που δραστηριοποιείται το iPad της Apple. Το Cisco Cius, θα χρησιμοποιεί το λειτουργικό Android της Google, ενώ η μπαταρία του θα έχει διάρκεια ζωής οκτώ ωρών.
Σύμφωνα με την εταιρεία, οι δοκιμές του Cius θα ξεκινήσουν μέσα στο 2010, ενώ η συσκευή θα είναι διαθέσιμη στους καταναλωτές από το 2011.

 Το tablet ζυγίζει κάτι περισσότερο από μισό κιλό, ενώ η οθόνη του θα είναι επτά ίντσες, σε αντίθεση με την 9,7 ιντσών οθόνη του iPad. Επιπλέον, το Cius θα διαθέτει δύο κάμερες, μία υψηλής ανάλυσης στο εμπρός μέρος, και μία κάμερα 5 Megapixels στο πίσω μέρος.
Το Cius θα παρέχει ακόμη email, instant messaging, σύνδεση στο Ίντερνετ με Wi-Fi αλλά και 4G. Η Cisco σημείωσε ότι η συσκευή έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους επαγγελματίες τη δυνατότητα να δημιουργούν και να μοιράζονται περιεχόμενο από οποιοδήποτε σημείο. «Η πλατφόρμα αυτή μπορεί να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες στην υγεία χειρίζονται τους ασθενείς τους, τον τρόπο που οι έμποροι παρέχουν υπηρεσίες στους πελάτες τους ή τον τρόπο που τα πανεπιστήμια παρέχουν μόρφωση στους σπουδαστές τους», επεσήμανε ο Τόνι Μπέιτς, αντιπρόεδρος της εταιρείας.
Τον περασμένο μήνα, η Dell ανακοίνωσε και αυτή την επικείμενη κυκλοφορία του δικούς της tablet με την ονομασία Streak, που θα χρησιμοποιεί και αυτό λειτουργικό Android.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !