Online Screen Recorder

Τέλος ο Μαραντόνα από την Εθνική Αργεντινής

0
Τέλος ο Ντιέγκο Μαραντόνα από την Εθνική Αργεντινής. Λίγες ώρες μετά την άφιξη της «αλμπισελέστε» στο Μπουένος Άιρες από το Νότιο Αφρική, ο Μαραντόνα ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της ομάδας.
Ο 50χρονος προπονητής με δηλώσεις που έκανε στον τηλεοπτικό σταθμό της πατρίδας του «Cronica TV» τόνισε ότι ο κύκλος του έκλεισε στην Εθνική ομάδα και ο ίδιος πλέον επιθυμεί να διαθέσει χρόνο στην οικογένειά του.

Θερμή υποδοχή

Λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση της απόφασης του Μαραντόνα να αποχωρήσει από την «αλμπισελέστε», ο ίδιος και η ομάδα έτυχε θερμής υποδοχής στο Μπουένος Άιρες.

Περίπου 10.000 συγκεντρώθηκαν στο χώρο του αεροδρομίου του Μπουένος Άιρες και υποδέχτηκαν την αποστολή με χειροκροτήματα και μηνύματα στήριξης υπέρ του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Οι αστυνομικές αρχές για το φόβο των επεισοδίων είχαν πάρει δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και είχαν αποκλείσει το αεροδρόμιο σε απόσταση 3 χιλιομέτρων. Ωστόσο οι γύρω δρόμοι ήταν γεμάτοι από υποστηρικτές της «αλμπισελέστε» που επευφημούσαν τον Μαραντόνα και του ζητούσαν να παραμείνει στον πάγκο. Επίσης υπήρχαν πανό με συνθήματα υπέρ του 50χρονου προπονητή. «Ντιέγκο μείνε, σε στηρίζουμε» έγραφε ένα από αυτά.

Οπαδοί από κάθε γωνιά της χώρας μετέβησαν στο Μπουένος Άιρες για να αποθεώσουν τον Μαραντόνα. «Διήνυσα 1.400 χιλιόμετρα από το Τουκουμάν, μόνο και μόνο για να δω από κοντά τον Ντιέγκο. Τον λατρεύω» είπε ένας οπαδός της «αλμπισελέστε». Ένας άλλος κρατώντας τον μικρό γιό του στους ώμους του είπε: «Είμαστε χαρούμενοι, θέλουμε να παραμείνει ο Ντιέγκο στην ομάδα».

Την αποστολή της Αργεντινής περίμενε λεωφορείο στην πίστα του αεροδρομίου και οι παίκτες επιβιβάστηκαν αμέσως σε αυτό χωρίς να χρειαστεί να μεταβούν στο κεντρικό κτήριο. Το πούλμαν μετέφερε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και τους διεθνείς στα γραφεία της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας. Από κάθε δρόμο που πέρασε οι οπαδοί της Αργεντινής χειροκρότησαν τον κόουτς και την ομάδα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !