Online Screen Recorder

Η νέα BMW X3 (video)

0
Περίπου έξι χρόνια μετά το λανσάρισμα της πρώτης Χ3, η BMW παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά του μεσαίου της SUV. Μπορεί σχεδιαστικά να μοιάζει με απλή ανασχεδίαση, όμως αυτή η X3 είναι εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη.
Οι διαστάσεις της είναι αυξημένες (κατά 83 mm το μήκος, κατά 28 mm το πλάτος, κατά 12 mm το ύψος, κατά 15 mm το μεταξόνιο και κατά 12 mm η απόσταση από το έδαφος) και το ίδιο ισχύει και για τον χώρο αποσκευών, ο οποίος με όγκο 500 lt είναι ο μεγαλύτερος στην κατηγορία της Χ3.


Η εξωτερική σχεδίαση έχει κάποιες επιρροές από τη σειρά 5, η οποία παρουσιάστηκε πρόσφατα. Το εσωτερικό σχεδιάστηκε από την αρχή και στην κεντρική κονσόλα έχει τοποθετηθεί μια μεγάλη οθόνη υψηλής ανάλυσης 8,8 ιντσών.
Στη νέα Χ3 έχει τοποθετηθεί η τελευταία γενιά του συστήματος xDrive, το οποίο σε κανονικές συνθήκες πρόσφυσης κατανέμει τη ροπή κατά 40% στους εμπρός τροχούς και κατά 50% στους πίσω.
Αρχικά το νέο μοντέλο θα διατίθεται σε δύο εκδόσεις, την xDrive20d και την xDrive35i. Η πρώτη εφοδιάζεται με κινητήρα πετρελαίου 2,0 lt με μέγιστη ισχύ 184 PS και μέγιστη ροπή 38,7 kgm. Την xDrive35i κινεί ένα μοτέρ βενζίνης 3,0 lt με διπλό turbo και απόδοση 306 PS και ροπή 40,8 kgm. Από το 2011 στην γκάμα της Χ3 θα προστεθούν κι άλλοι κινητήρες βενζίνης, καθώς και ένα δίλιτρο σύνολο πετρελαίου με απόδοση 204 PS.
Η νέα BMW X3 θα παρουσιαστεί επίσημα στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο κι οι πωλήσεις της θα ξεκινήσουν προς το τέλος του 2010. Το νέο μοντέλο θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της BMW στη Νότια Καρολίνα των Η.Π.Α.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !