Online Screen Recorder

Τρίτοι και πάλι οι Γερμανοί (3-2)

0
Όπως το 2006, έτσι και το 2010 η Γερμανία είναι η ομάδα που... παρηγορήθηκε με την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο Μουντιάλ, νικώντας στον μικρό τελικό την Ουρουγουάη με 3-2 (και δικαιώνοντας για άλλη μια φορά το... χταπόδι Πάουλ, που μετράει εφτά στις εφτά σωστές "προβλέψεις"!).
Το ματς ήταν θεαμτικότατο, ανοιχτό και χωρίς σκοπιμότητες, με τους Γερμανούς να μπαίνουν πιο δυνατά, να έχουν δοκάρι και να προηγούνται σχετικά νωρίς. Ωστόσο και οι Ουρουγουανοί, παίζοντας γρήγορα την κόντρα, δεν άργησαν να αντιδράσουν, να φέρουν το ματς στα ίσια και να απειλήσουν και μ' ένα δεύτερο γκολ.

Με τον ίδιο ρυθμόμ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στις ευκαιρίες και στα... γκολ! Από τη στιγμή, ωστόσο, που τα "πάντσερ" ξεπέρασαν την ψυχρολουσία του 2-1 και ισοφάρισαν, άρχισαν σταδιακά να κυριαρχούν στον αγωνιστικό χώρο, να δημιουργούν φάσεις και εν τέλει να πετυχαίνουν το νικητήριο γκολ. Παραλίγο, πάντως, στις καθυστερήσεις η "σελέστε" να πάει το ματς στην παράταση, αλλά το φάουλ του Φορλάν τράνταξε τα δοκάρια του Μπουτ.
ΣΚΟΡΕΡΣ: 28' Καβάνι, 51' Φορλάν - 19' Μίλερ, 56' Γιάνσεν, 82' Κεντίρα

ΔΟΚΑΡΙ: 90+3΄ Φορλάν - 10' Φρίντριχ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπενίτο Αρτσούντια (Μεξικό)

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 61' Πέρες - 5' Αόγκο, 7' Κακάου. 90+3΄ Φρίντριχ

ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Λουγκάνο, Γκοντίν, Φουσίλε, Καβάνι, Φορλάν, Πέρες (77' Γκαργκάνο), Μ. Περέιρα, Ρίος, Κάσερες, Σουάρες.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Γιόακιμ Λεβ): Μπουτ, Γιάνσεν (81΄Κρόος), Φρίντριχ, Αόγκο, Κεντίρα, Σβαϊνστάιγκερ, Οζίλ (90+1΄) Τάσκι), Μίλερ, Μέρτεζακερ, Κακάου (73' Κίσλινγκ), Μπόατενγκ.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !