Online Screen Recorder

Καλά νέα για όσους έχουν iPad, iPhone και iPod

0
Καλά νέα για τους ιδιοκτήτες του τρίπτυχου της επιτυχίας του Steve Job, iPad, iPhone και iPod, έχει η Apple, η οποία σε λίγες μόνο μέρες λανσάρει το Application Store για iPad καθώς και το iBook Store για την Ελλάδα αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη.
Μέχρι σήμερα όσοι κρατούσαν στα χέρια τους το νέο gadget της Apple έπρεπε να καταφύγουν στο αμερικανικό iPad Application store για να κατεβάσουν τις εφαρμογές που επιθυμούσαν.
Σε λίγες μόνο μέρες, λοιπόν, μετά το σχετικό update, οι Ελληνες χρήστες θα μπορούν να κατεβάζουν τα ελληνικά applications τα οποία πλέον θα υπάρχουν σε πρώτο πλάνο.
Οσον αφορά στο αγαπημένο μικρών και μεγάλων iBook store με το ξεχωριστό design, το οποίο μέχρι σήμερα δεν ήταν διαθέσιμο στην Ελλάδα, έπειτα από αλλαγές της Apple που έγιναν χθες στους όρους και προϋποθέσεις χρησιμοποίησης του iTunes store, όλα δείχνουν ότι η εφαρμογή των βιβλίων είναι έτοιμη να λανσαριστεί τις επόμενες ημέρες.
Επειδή πάντα οι αριθμοί βοηθάνε, σας υπενθυμίζουμε ότι το iPad έκανε sold out από πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, πουλώντας και τα 300.000 τεμάχια που είχαν παραχθεί, ενώ μόλις 5 μέρες μετά είχαν γίνει περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια downloads από το Application store του, εκ των οποίων τα 600.000 ήταν βιβλία.
Σε λίγες μέρες, iPad Application store και iBook store έρχονται σε Ελλάδα και Ευρώπη, και όπως όλα δείχνουν τα ταμεία της Apple θα γεμίσουν… ευρώ!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !