Online Screen Recorder

Brabus με 800 ίππους!

0

H Brabus, ο γνωστός οίκος βελτιώσεων που συνεργάζεται στενά με την Mercedes-Benz, έκανε πάλι μερικά από τα… μαγικά της και παρουσίασε μία πανίσχυρη εκδοχή της SL65 AMG Black Series. Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνωστός V12 κινητήρας των 6,0 lt αλλά χάρη στην τοποθέτηση διπλών τούρμπο η ισχύς του αυξήθηκε κατά περίπου 130 PS με αποτέλεσμα η συνολική απόδοση να εκτοξευθεί στους 800 PS!
Η χαρτογράφηση του κινητήρα έχει αλλάξει και αποδίδει 1.420 Nm ροπής από τις 2.100 rpm! Ωστόσο, για να εξασφαλιστεί η αξιοπιστία του μοτέρ η ροπή περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 1.000 Nm. Φυσικά, οι επιδόσεις κόβουν την ανάσα αφού τα 0-100 km/h επιτυγχάνονται σε 3,6 sec ενώ τα 0-200 km/h σε 9,8 sec. Η τελική ταχύτητα μπορεί να φτάσει τα 330 km/h αλλά περιορίζεται και αυτή ηλεκτρονικά στα 320 km/h.
Το αμάξωμα εντυπωσιάζει με την κατάμαυρη ματ βαφή του ενώ την μουντάδα μέσα και έξω σπάνε οι κόκκινο-πορτοκαλί λεπτομέρειες όπως οι δαγκάνες των φρένων, οι ραφές στα καθίσματα, η αρίθμηση στον πίνακα οργάνων κ.α. Όσο για την τιμή πώλησης προβλέπεται… απαγορευτική για
τους κοινούς θνητούς, για αυτό άλλωστε πληροφορίες
δίνονται μόνο «κατόπιν επισκέψεως» στην Brabus.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !