Online Screen Recorder

Toyota Auris Hybrid

0
* Αποδίδει 136 ίππους
* Με το υβριδικό σύστημα του Prius
* ΅Ερχεται τέλη Μαίου


Αν σκέπτεστε να αποκτήσετε ένα υβριδικό μοντέλο τότε θα πρέπει να προσθέσετε μία ακόμη επιλογή που αξίζει την αναμονή. Πρόκειται για την υβριδική εκδοχή του Auris της οποίας η διάθεση στην ευρωπαϊκή αγορά θα ξεκινήσει από αυτό το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της Toyota το Auris Hybrid θα προσφέρει την ίδια οδηγική απόλαυση με τις συμβατικές εκδόσεις δίχως καμία παραχώρηση στον τομέα της άνεσης και της πρακτικότητας.

Την κίνηση του νέου υβριδικού της Toyota αναλαμβάνει το γνωστό σύστημα HSD (Hybrid Synergy Drive) που η εταιρία χρησιμοποιεί και εξελίσσει εδώ και χρόνια με πρώτο πεδίο εφαρμογής το Prius. Συνδυάζει τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 1.8 VVT-i που αποδίδει 98 ίππους αλλά με αρωγό έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 60 kW η συνολική απόδοση ανέρχεται στους 136 ίππους.
Το Auris Hybrid έχει τη δυνατότητα να διανύσει περίπου 2 χλμ. αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια ενώ εντυπωσιακή είναι η μέση τυποποιημένη κατανάλωση (3,8 λίτρα/100 χλμ.) όπως και οι εκπομπές CO2 (μόλις 89 γραμμ./χλμ.).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !