Online Screen Recorder

Η Kylie Minogue "Aphrodite"

0
Θυμίζει διαφήμιση αισθησιακού αρώματος επώνυμου οίκου, κι όμως δεν είναι...
Αντιθέτως, αυτό τον τίτλο επέλεξε η ιέρεια της ποπ Kylie Minogue για να προωθήσει το νέο της άλμπουμ.
Η Ελληνίδα Θεά Αφροδίτη αναβιώνει μέσα απο το πρόσωπο της σέξι ποπ τραγουδίστριας, η οποία κυκλοφορεί το τελευταίο της εγχείρημα στις 5 ιουλίου.
Στις 28 Ιουνίου θα κυκλοφορήσει και το πρώτο single του δίσκου ‘All The Lovers’.
Αν και στο κομμάτι που έχει ανέβει στο επίσημο site της διάσημης ποπ σταρ δεν ακούγεται καθαρά η φωνή της, η σελίδα κατέρρευσε μέσα σε λίγα μόλις λεπτά από τους χιλιάδες θαυμαστές που έσπευσαν να το ακούσουν.
Η μικροσκοπική ταλαντούχα Kylie αμέσως μετά, ούσα πιστή στο κοινό που την ακολουθεί χρόνια τώρα, φρόντισε να τους ευχαριστήσει μέσω της σελίδας που διατηρεί στο Twitter, ενώ δεν παρέλειψε να τους ειδοποιήσει ότι το site της είχε πέσει.
Στο ενδέκατο album της τραγουδίστριας, θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και οι μουσικοί Calvin Harris, Jake Shears (Scissor Sisters) και Tim Rice-Oxley (Keane).
«Το ‘All The Lovers’ είναι ένα από τα τραγούδια που μπήκαν στο album την τελευταία στιγμή. Όμως την ώρα της ηχογράφησης, ήξερα ότι αυτό το τραγούδι πρέπει να είναι το πρώτο single του δίσκου διότι αποτυπώνει όλη την ατμόσφαιρα ευφορίας που επικρατεί στο album», δήλωσε χαρακτηριστικά η Minogue.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !