Online Screen Recorder

O Jesse James σε κλινική απεξάρτησης από το σεξ

0
Δύσκολα τα πράγματα για το σύζυγο της Sandra Bullock, που μετά την αποκάλυψη των απιστιών εις βάρος της διάσημης ηθοποιού, λέγεται ότι ζήτησε βοήθεια από κλινική απεξάρτησης από το σεξ.
Ο Jesse James σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης εισήχθη σε κλινική για να θεραπεύσει κάποια προσωπικά του προβλήματα και θα παραμείνει εκεί μέχρι να καταφέρει να ξεπεράσει κάποια θέματα που τον έχουν στιγματίσει. Ο ατζέντης του μάλιστα, μιλώντας σε γνωστό αμερικανικό περιοδικό, επικύρωσε την εισαγωγή του στην κλινική χωρίς όμως να θέλει να δώσει περαιτέρω πληροφορίες. «Κατάλαβε ότι ήρθε η στιγμή που έπρεπε να ζητήσει βοήθεια, για να βοηθήσει και την οικογένειά του, και κυρίως να προσπαθήσει να σώσει το γάμο του» πρόσθεσε ο ατζέντης του αφήνοντας να εννοηθεί πως αμέσως μετά την εξαγωγή του από την κλινική και το τέλος της θεραπείας, θα προσπαθήσει να φέρει πίσω στη ζωή του τη διάσημη ηθοποιό.
Προς το παρόν πάντως δεν έχει γίνει γνωστή η αγωγή και η θεραπεία που θα ακολουθήσει ο Jesse James, ενώ από την πλευρά της η Sandra Bullock, εδώ και λίγες μέρες έχει εγκαταλείψει το σπίτι όπου διέμενε με τον σύζυγό της, έπειτα από τα συνεχή δημοσιεύματα του Τύπου που ανέφεραν, με φωτογραφικές αποδείξεις μάλιστα, ότι εκείνος είχε ταυτόχρονα σχέσεις με τέσσερις γυναίκες.
Πάντως ο Jesse James, δηλώνει βαθύτατα μετανιωμένος και ζητά δημοσίως συγνώμη από την ηθοποιό για τη συμπεριφορά του. Μάλιστα, ομολόγησε σε αμερικανικό μέσο ενημέρωσης πως όταν τελειώσει με την αγωγή του θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να γίνει ο πιο «σωστός σύζυγός».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !