Online Screen Recorder

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 0-1.

0
Η ΑΕΚ πήρε και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ συνεχίζοντας την πολύ καλή της πορεία στον δεύτερο γύρο. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς επιβλήθηκε με 1-0 στην Τούμπα και έφτασε τους 48 βαθμούς, αφήνοντας τους "ασπρόμαυρους" στους 56. Το γκολ των "κιτρινόμαυρων", οι οποίοι πέτυχαν σήμερα τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, υποχρεώνοντας παράλληλα τους Θεσσαλονικείς στη δεύτερη σερί ήττα τους, σημείωσε ο Μπλάνκο στο 16'.
Ο ΠΑΟΚ μπορεί να είχε τον έλεγχο στις αρχές των δύο ημιχρόνων και την κατοχή της μπάλας αλλά δεν μπορούσε να μπει με αξιώσεις στην περιοχή του Σάχα. Ο Μανωλάς έκανε ακόμα ένα εξαιρετικό παιχνίδι, ο Αραούχο δεν έχασε μονομαχία, ο Μαϊστόροβιτς καθάρισε όλες τις μπάλες και ο σκόρερ Μπλάνκο ήταν πιο παθιασμένος από ποτέ. Ο Αργεντινός ήταν ο MVP της Ένωσης (δεν υστέρησε κανείς) καθώς εκτός από το νικητήριο γκολ, έτρεξε όλο το γήπεδο, μάρκαρε και βοήθησε τα μέγιστα για το διπλό.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να «κρύψουν» την απουσία του Βιεϊρίνια και παρότι δημιούργησαν ευκαιρίες δεν μπόρεσαν να πετύχουν ένα γκολ καθώς έλειψαν οι κλασικές φάσεις μπροστά από τα καρέ του Σάχα που όποτε χρειάστηκε φώναξε «παρών». Ο ΠΑΟΚ εκτός από το γεγονός πως έδειξε ανήμπορος να εκμεταλλευτεί τα καλά του διαστήματα, διαμαρτύρεται και για την δεύτερη κίτρινη κάρτα που θα μπορούσε να δεχθεί ο Γιάχιτς στο 28ο λεπτό.

Το παιχνίδι σε γενικές γραμμές ήταν αρκετά καλό, με πολύ πάθος, δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες εκατέρωθεν για μεγαλύτερο σκορ. Ειδικά για την ΑΕΚ, η οποία στα τελευταία λεπτά και με τον ΠΑΟΚ να έχει το μυαλό του μόνο στην επίθεση θα μπορούσε να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !