Online Screen Recorder

ΠΑΟ-Ολυμπιακός:0-1.

0
Αυτή το 0-1 θα το θυμούνται για καιρό στον Πειραιά! Όχι μόνο γιατί σημειώθηκε μέσα στο κατάμεστο, από 60.000 οπαδούς του ΠΑΟ, που πήγαιναν για φιέστα και έφυγαν κουρεμένοι, από το γκολ του Ματ Ντάρμπισιρ στο 67, αλλά και επειδή τώρα καταλαβαίνουν... τι παιδαριώδη λάθη έκαναν για να μείνουν μακριά από την κορυφή!
Το να αναλύσει κανείς, βέβαια, το πως ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στη μάχη του τίτλου (έστω κι αν τώρα με το -4 του αναπτερώνονται οι όποιες λιγοστές ελπίδες) προφανώς δεν ανήκει στην κριτική του ντέρμπι, που τελείωσε με τους Πειραιώτες να πανηγυρίζουν.

Μια νίκη που είχε να νιώσει από το ξεκίνημα της περιόδου 2005-06 και την πέτυχε φέτος, χάρη στα ρίσκα που πήρε ο Μπάντοβιτς, όταν μέχρι το 60 είχε κάνει και τις τρεις αλλαγές (η πρώτη αναγκαστική του Μέλμπεργκ) και κατάφερε να πάει το σκορ κόντρα στην ροή του ντέρμπι, αν δεχθούμε ότι ο Παναθηναϊκός για μια ώρα, έδειχνε να ελέγχει περισσότερο την κατάσταση.

Μια νίκη γεμάτη μαγκιά, που πολλές φορές έχει κάνει τον Ολυμπιακό να ξεχωρίζει σαν ομάδα και φέτος έλειψε σε αρκετά παιχνίδια, που έπρεπε να πάρει!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !