Online Screen Recorder

Renault Megane CC: Ανοιχτοί ορίζοντες.

0
Ένα ακόμη "μέλος" έρχεται να προστεθεί στην οικογένεια του Megane, καθώς το δημοφιλές μικρομεσαίο αποκτά στην έκδοση Coupe Cabriolet αναδιπλούμενη γυάλινη οροφή.
Ακολουθώντας το πετυχημένο παράδειγμα του απερχόμενου μοντέλου, αλλά και προσαρμόζοντας τις προδιαγραφές του στις σύγχρονες απαιτήσεις, το νέο Megane Coupe Cabriolet διαθέτει πλήθος ανταγωνιστικών χαρακτηριστικών.
Αφετηρία για το νέο Renault αποτελεί το ενισχυμένο πλαίσιο, η ακαμψία του οποίου έχει αυξηθεί κατά 80% σε σχέση με το παρελθόν.
Αλλαγές παρουσιάζουν οι ρυθμίσεις των αναρτήσεων, όπως άλλωστε και η λειτουργία του ηλεκτρικής υποβοήθησης που συνοδεύει το σύστημα διεύθυνσης.
Σε ότι αφορά την οροφή, αυτή αποτελείται από δύο τμήματα που αναδιπλώνονται και αποθηκεύονται σε 21 δευτερόλεπτα στο χώρο των αποσκευών, περιορίζοντας τον όγκο του από τα 417 λίτρα στα 211.
Καθοριστικής σημασίας για την εμπορική πορεία του νέο Megane Coupe Cabriolet είναι και η προσθήκη νέων κινητήρων, όπως το υπερτροφοδοτούμενο μοτέρ βενζίνης που αποδίδει 130 ίππους από 1.400 κ.εκ.
Aλλα δύο ατμοσφαιρικά μοτέρ χωρητικότητας 1.600 και 2.000 κ.εκ. συμπληρώνουν την βενζινοκίνητη γκάμα του αυτοκινήτου, αποδίδοντας 110 και 140 ίππους αντιστοίχως.
Στις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις ξεχωρίζει αυτή των 110 ίππων, καθώς είναι η μοναδική που θα εξοπλίζεται -έστω και προαιρετικά- με ένα νέο, εξατάχυτο ημι-αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
Το Megane Coupe Cabriolet θα παρουσιαστεί επισήμως στην προσεχή έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης στις αρχές Μαρτίου, αν και την ίδια χρονική περίοδο θα εκτεθεί και στην boutique της γαλλικής φίρμας στο Παρίσι.



in.gr Αυτοκίνητο

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !