Online Screen Recorder

Αποκάλυψη: Έρχεται η Alfa MiTo Spider.

0
•Αναμένεται το τελικό ΟΚ από την Alfa
•Πονοκέφαλος για το αν χρησιμοποιηθεί υφασμάτινη ή σκληρή οροφή
•Με μικρούς turbo κινητήρες

Το επόμενο… project της Alfa Romeo, μετά αυτό της Giulietta, είναι η Mito Spider, τελικό σχέδιο της οποίας σας αποκαλύπτουμε.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Ιταλοί προχωράνε ταχύτατα στην παραγωγή ενός μικρού, τετραθέσιου, ανοικτού αυτοκινήτου, που θα στηρίζεται σχεδιαστικά και μηχανικά στην υπάρχουσα Mito. Αυτό που πονοκεφαλιάζει αυτή τη στιγμή τους μηχανικούς της Alfa είναι αν η Spider Mito θα διαθέτει υφασμάτινη ή σκληρή οροφή. Μάλιστα έχουν ήδη ζητήσει από γνωστή γαλλική εταιρεία κατασκευής σκληρών ηλεκτρικών οροφών, να αναπτύξει πάνω στο σχέδιο της MiTo (που σας αποκαλύπτουμε) μία πρόταση για αυτήν.
Όμως το μεγάλο βάρος της, παράλληλα με την επιλογή των μηχανικών να χρησιμοποιήσουν μικρούς κινητήρες και σε αυτό το αυτοκίνητό τους, δείχνει πιο ασφαλή την επιλογή της μικρότερου βάρους, υφασμάτινης οροφής.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, κάτω από το καπό θα υπάρξουν οι γνώριμοι turbo κινητήρες του Ιταλικού γκρούπο και πιο συγκεκριμένα ο 1.4 TB (120 PS) και ο 1.4 Multiair (170 PS).
Δεν αποκλείεται, εφόσον το ενισχυμένο πλαίσιο περάσει με επιτυχία τις ανάλογες δοκιμές, αργότερα να τοποθετηθεί και ο 1,75 lt TBi, που θα αποδίδει γύρω στους 210 PS…

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

Please Select Embedded Mode To show the Comment System.*

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας, αποδέχεστε τα cookies. Learn More
Accept !